luckyy
luckyy (üye)
Edirne / Amatör

Satın Alma

ben fotoğraf konusunda amatör sayılırım dijital fotoğraf makinesini ilk defa kullanıcam ama 5 mp den fazla istemiyorum ama almışkende güzel bir makine istiyorum önceki makinelerimle çekmiş olduğum çok güzel doğa fotoğraflarımda var yine gezilerime devam edeceğim için bu fotoğraflarda kalite istiyorum en fazla 700-800 bir rakam düşünüyorum g6 yı çok beğenmişitim ama fiyatı çok geldi

Tarih: 12 Temmuz 2005, 10:39 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

merhaba...
g6 gerçekten de türkiyede uçuk denecek yüksek fiyatlarla satılıyor, diğer pek çok canon ürünü gibi. bence o kadar para kesinlikle verilmez.
diğer taraftan, manuel ayarlarla çok fazla uğraşmayacaksanız, sony'nin w veya s serisi ya da panasonic'in fx serisi ile gayet tatminkar fotoğraflar çekebilirsiniz. üstelik son derece "handy" oldukları için taşıması kolay.

Tarih: 12 Temmuz 2005, 11:16 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

eğer manuel ayar isterseniz, bu durumda canon a95'i incelemenizde yarar var. (bu söylediklerimin hepsi, 5 mp ve daha düşük çözünürlükte, 3x optik zoom'lu ürünler. yüksek zoom istiyorsanız, o takdirde, bütçenizi biraz daha zorlarsanız, sony h1, canon s2, panasonic fz5 veya konica minolta z5'i de önerebilirim.)

Tarih: 12 Temmuz 2005, 11:20 - İp: yok
  • 1