nart çağan
nart çağan (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

Samsung Pro 815

arkadaşlar samsungun yapmış olduğu 15x optik zoom hakkında ne düşünüyosunuz? bu makine sizce kullanışlı bir makinemidir?

Tarih: 30 Aralık 2005, 12:46 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

selamlar..
nart cagan, hangi makineler arasinda secim yapmaya calisiyorsun?..
bizler de, "ben olsaydim, soyle yapardim..." turunden yardimlarda bulunabiliriz istersen..

Tarih: 30 Aralık 2005, 16:27 - İp: 62.***.**2.10
nart çağan
nart çağan (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

ilker abi kafam çok karışık dslr satın alma rehberine baya makine adı yazdım bi aralar ama daha sonrada bnu makineleri kullanan gazeteci arkadaşlarımın olduğunu ve makinelerin mutlak kötü yanları olduğunu ve gazetecilik için uygun olmadığını söyleyince alt üst oldum. açıkcası bende hangi makineyi alacağımı bilmiyorum. bir çok özelliği taşıyan ve aşırı masraflı olmayacak bir makine arayışındayım sen ne tavsiye edersin bana gazetecilik için ? ? ?

Tarih: 31 Aralık 2005, 10:36 - İp: 85.***.**6.216
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Boluda evrensel gazetesinde çalışan bir arkadaşımız var bu site üyesi aynı zamanda ben ona Fuji S 9500 önermiştim sanırım önümüzdeki hafta ankaraya gelecek ve beraber satın alacağız.Sen o makineyi veya panasonic fz30 u bir incele ve ona göre karar ver ve hatta bolu evrensel gazetesine git ve arkadaşlarla tanış. iyi yıllar... Ntvmsnbc de ürün inceleme yazıları yazan Ozgür Çetin
bu hafta bu sitede sıkça ismi geçen Samsung Pro 815 i inceleyen yazı yazmış http://www.ntvmsnbc.com/news/356051.asp bu adresten sizlerde bu yazıyı okuyabilirsiniz.

#burkay' tarafyndan 03.01.2006 12:24:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 31 Aralık 2005, 13:47 - İp: 81.***.**5.243
  • 1