başak erol
başak erol (üye)
İstanbul / Amatör

Samsung Nv37,2 Mpiksel Nasıl Makina

Merhabalar ben aslında fotoğrafçı değilim bu siteyi de bir arkdaşımdan öğrendim. Profesyonellerin bulunduğu bir siteymiş. Tüm arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Samsung NV3 dijital fotoğraf mak. almak istiyorum. Fotoğrafçı olarak bana tavsiye edebilirmisiniz bu makineyi. Kullanılır mı , çekim kalitesi falan nasıl birde manuel değilmiş sanırım bunun bir önemi var mı. Tek çarem sizsiniz kimseye de güvenemedim.herkes malını satmanın peşinde. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.....

Tarih: 19 Haziran 2008, 17:59 - İp: 212.***.**8.54
kadirgiray
kadirgiray (üye)
İstanbul / Meraklı

manuel çekim sayesinde enstantane (perdenin açılıp kapanma hızını ayarlar) ve diyafram (objektif içerisinden geçen ışığı yani alan derinliğini ayarlar) ayarlayarak fotograflarınızı size özel bir hale getirebilirsiniz. sizin düşündüğünüz nv3 gibi kompakt modeller bütün ayarları otomatik olarak ayarlarlar, size sadece kadrajı ayarlayıp deklanşöre basmak kalır. eğer ilerde fotografcılığı bir hobi haline getirmek istiyorsanız yüksek zoom yapabilen manuel çekim özelliğine sahip bir cihaz almanızı tavsiye ederim(nikon p80, lumix fz18, canon s5 gibi). yok "ben sadece fotograf cekmek istiyorum, küçük bir makina olsun, ayar mayar ugraşamam" diyorsanız nikon s510, canon ixus860, sony w120, fuji f47 gibi hızlı ve görüntü kalitesi samsunga göre daha iyi modeller tavsiye ederim. kolay gelsin.

Tarih: 20 Haziran 2008, 11:18 - İp: 78.***.**6.75
başak erol
başak erol (üye)
İstanbul / Amatör

Çok teşekkür ederim. İlginiz için sağolun canonu gerçekten çok beğeniyorlar. Ondan alacağım. Teknosa sanırım bunun için uygun bir yer.

Tarih: 23 Haziran 2008, 09:56 - İp: 212.***.**8.54
  • 1