Fotoğrafçılık Forumları
S1 Alacakmiyiz Arkadaslar
arkadaslar ben rusyada hatta sibiryada calisiyorum.bugun hava sicak -8 derece
konuya gelelim s1 almak istiyorum burda yaklasik 550$ fiyat olarak uygun oldugunu dusunuyorum.s1 in video kalitesi ve kapasitesi cekiyor beni.bildigim kadariyla sue sinirlamasi yok.yardimci olursaniz sevinirim.baska tavsilere acigim.saygilarimi sunarim
550 dolar o makine için çok uygun bir fiyat almanı tavsiye ederim. Ama 640x480 @30 fps olmasına rağmen çok şey bekleme video çekiminden. sonuçta bir video kameranın yerini alamaz ama idare eder.
senin en fazla dikkat etmen gereken şey ise. o çok soğuk hava koşullarında makinene gözün gibi bakmak. o soğukta makinenin parçaları donabilir, bir de zorlarsan zooma bu koşulda makine iflas edebilir.. bu yüzden dış hava şartlarında makineni kılıfından çıkarıp kısa sürede çekimini yapıp geri kılıfına koyman lazım. aksi taktirde üzülebilirsin.. üstelik kılıfında bile uzun vadede makinenin donabileceğini düşünüyorum.. gerçekten korkunç bir durum.. -8 derece sizin sıcak günleriniz ise. .. brrrrrr..
640 * 480 30 Kare/sn'de 250 MB CF karta 3-5 dakika kaydedebiliyorsun. 1 Gb alırasan CF kartı 20 dakika kayededersin. Ama çözünürlüğünü, kalitesini, 15 Kare/sn'ye düşürüürsen bu süre 60 dakikaya uzatabilirsin. 640 * 480 30 Kare/sn'de 60 dakika çekmek imkansız. Sonra hayal kırıklığına uğrama.
s1 ile ilgili ayrıntıları: http://www.netfotograf.com/forum/msgdetail.asp?msg_id=1640&highlight=s1
Çekmiş olduğum fotoğraflari ise http://www.fotokritik.com/profil.php?id=3438&pid=hepsi
bakabilirsin.
Peki arkadaşlar bu avi formatı pc ye kaydettikten sonra hangi programlarla Divx veya benzeri formatlara çevireceğiz.
Bu işlemi yapan arkadaşlar varsa en iyi verim hangi programla ve hangi formatla olur.
Video özelliği iyi olduğu için alıyorsan asla şunu untma...
Ne bi video kamera, fotoğraf mak.yerini nede bir fotoğraf mak.video kameranın yerini tutar...Ama o fiyata o mak.gerçekten çok ucuz buralarda 550-650 euro arası..
Bir de çok merak ettim.Ne meslek ile uğraşıyorsun?Kim götürdü seni oralara burada deniz,kum,güneş ve kızlar varken...
ben dvx için drdivx diğer formatlar arası taransfer içinde uleadvideo studioyu kullanıyorum filim kareleri ile oynamak araya logo görüntü ses eklemek için mükemmel en güzeli fortmatlar arası çok hızlı ve kaliteli convert yapıyor
murat deniz gunes yok ama burda gercekten guzel kizlar var.fakat sunu unutmamak gerekir ben kendi insamin kiymetini erkek olsun bayan olsun burda anladim.her konuda hemde.ustelik turk kizlari rus kizlarindan bir cok noktada ondeler.ruslarda sadece guzellik var.aslinda biraz dikkatli bakan onunda olmadigini goruyor..herneyse isimiz fotograf arkadas gecelim bunlari..fz mi s1 mi c765 mi kafa karisti vallahi.
s1 çok güzelde arkadaşlar o soğukta küçücük ekranı var zaten nasıl çekceksin, ekrana nası dikkat edeceksin, makineye yaklaştığın zamöan azından çıkan buhar küçük ekranı komple su doldurur hiç ibşey göremez hale gelebilirsin
tembeleryk hic aklima gelmeyen bisey soylemiissin gercekten.ben dusunmedim hic.o yuzden diyorsun ki buyuk lcd li bisey al oyle mi..a95 alsak onunda videosu 3 dakikadan fazla cekmiyormus.o rahatsiz ediyor beni
foto makinesinde uzun video çekimleri için mpg kaydı yapan makineleri tercih etmelisin. Sony 'ler de bunun için uygun makineler var.
Çok soğuk havalarda da ekrana bakmayıver canım.vizör ne güne duruyor. Şaka bir yana büyük lcd ekran istiyorsanız KODAK 6490 veya 7590 olabilir ikiside 10x
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Panasonic S1r Lumix Aynasız Dijital Makine
23 May. 2019, 07:45 afrikalı
0284723 May. 2019, 07:45
afrikalı -
Fujifilm X-s1 Alınır mı ?
11 Haz. 2017, 00:47 dogukan_07ant
0513611 Haz. 2017, 00:48
dogukan_07ant -