kohanar
kohanar (üye)
İstanbul / Amatör

Ricoh Caplio Rx Vs Kodak Cx 7330

Herkese merhaba. Ben bir üniversite öğrencisiyim. Ve sınırlı paramla bir dijital fotoğraf makinası alarak, çok sevdiğim fotoğrafçılığa adım atmak istiyorum. Sitenize biraz göz atınca iki marka dikkatimi çekti. Ricoh Caplio Rx ve Kodak Cx 7330. Yalnız sitenizde bazı kişiler Ricoh Caplio Rx için çok iyi demiş ve Kodak Cx 7330 için kötü demişler, bazıları da tam tersi şeyler söyleyip Ricoh Caplio Rx için kötü, Kodak Cx 7330 için iyi demişler. Ama netten biraz araştırınca Ricoh Caplio Rx'in video çekimi ve bazı özelliklerinin kötü olduğu söyleniyor. Ama Kodak Cx 7330 için kötü birşey denmiyor. Ben büyük ihtimalle Kodak Cx 7330 alacağım. Sizden isteğim şu: Ricoh Caplio Rx için ve Kodak Cx 7330 için kötü diyenler neden kötü oluğunu, iyi diyenler neden iyi olduğunu tam olarak söylerlerse çok sevinirim. Lütfen yardımcı olunuz...

Tarih: 7 Ocak 2006, 12:26 - İp: yok
kohanar
kohanar (üye)
İstanbul / Amatör

LÜTFEN YARDIM!!!...

Tarih: 8 Ocak 2006, 10:53 - İp: 85.***.**1.237
afrikalı
afrikalı (üye)
Yurtdışı / Amatör

Bu makineleri kullanan ileri bilgiye sahip amatörlerin cevap vermesi gerekir. Ben sadece şunu diyebilirim. Minolta bile el değiştirdi; Ricoh hala ayakta ise ürünü satılıyor demektir. Bu makineler için "kötü" diye yorum okumadım. Olumlu yorumlar yazılmış. Ama siz gene de "ekmeği ekmekçiden alın....." derim ben. iyi bayramlar...

Tarih: 8 Ocak 2006, 14:30 - İp: 195.***.**2.86
kohanar
kohanar (üye)
İstanbul / Amatör

ARKADAŞLAR LÜTFEN BİR FİKİR VERİN. BÖYLE SADECE OKUMAKLA OLMUYOR.

Tarih: 10 Ocak 2006, 01:35 - İp: 85.***.**1.213
  • 1