guguk
guguk (üye)
Yalova / Amatör

Pretec Dc3a30 Fotolar Çok Süper

Arkadaşlar DC3A30 araştırma yapıyordum fikir almak için ama gödüğüm çekimler dudağımı uçuklattı bunun imkanı varmı? size sadece şuraya bakın diyorum ayrıca gece çekimleride çok süper. Bu nasıl oluyor anlamadım ayrıca makine manual ayar imkanıda sunuyorki bu çoğu makinede yok. sizce nasıl alınırmı. Gördüğüm resimler hep tatmin edici fiyatı çok uygun.
Şu resimlere bi bakarmınız çok süper çıkmış.
http://www.usefilm.com/photographer/92027.html
http://www.netfotograf.com/galeri/digital.asp?camera=DC3A30

#guguk' tarafından 22.08.2005 22:16:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 22 Ağustos 2005, 21:26 - İp: yok
bezeyis
bezeyis (üye)
Eskişehir / Meraklı

ben bu makinayı alalı yaklaşık iki yıl oldu. toshiba güncellemesi de yaptım.
çektiğim resmler mükemmel. markası belki kulağa pek hoş gelmiyor. hani canon gibi nikon gibi değil. ama makina onlara beş mi basar on mu bilemem. fiyat performans açısından dört dörtlük. baskıları süper. ben kim bana sorarsa bu makinayı öneriyorum ama üretimi durmuş.
bulabilirsen hiç kaçırma derim. fazla söze gerek yok. resimleri görmüşsün. ben görmedim. ama doğrudur. makina tek kelimeyle harika. son

 

Tarih: 14 Eylül 2005, 00:04 - İp: yok
elan2
elan2 (üye)
Yurtdışı / Amatör

ben gecen sene cebimde ayıptır soylemesi 550 $ ile gunlerce hatta haftalarca bu paraya en fotograf makinasi ne alınır diye gezdim durdum istanbulda. eminonunde ufak bir dukkana girdim, adam o fiyatlara nikon, canon vs makinalar gosterdi ama o vitrinde duran we 10x optic zoom yazısını gorunce hele sunada bir bakayım dedim. dukkan sahibi guzel bir makro cekti dc 3a30 la ve sonucu gosterdi, cok etkilendim fiyatıda 320$ idi. hemen dusundum demek benim paraya cok daha iyisi alınır diye cıktım dukkandan. ama kafa hala pretecte tabi ama marka yuzunden bir turlu kafam yatmıyor birde arkadakı MADE IN CHINA yazısı tam anlamıyla yıkmıstı beni. parayı cope atamazdım. dolastım ve sonunda Kodak dx6490 almaya karar verdim. objektf kalıtesi ve tanınmıs marka olmasından dolayı bastık paraları kodak a. sonuc husran! halen aklım dukkan sahibinin cektiği makro da. keske onu alsaydım diyorum.. kıssadan hisse: Made in Japan a kanmayın...

 

Tarih: 15 Eylül 2005, 21:37 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

ya ya .Biz boşuna demedik değilmi. Kodakin objektifini söylemek bile mümkün değilken pretec inki canon bu kadar basit. cık cık cık.

 

Tarih: 15 Eylül 2005, 23:17 - İp: yok
guguk
guguk (üye)
Yalova / Amatör

Arkadaşlar ablam yurtdışından 3-4 ay sonra dönücem dedi ve ozamana kadar dc3a30 yurtdışı sitesinde stokta çoktan bitmiş olur acaba hemen aldırtsammı yoksa 3-4 ay sonra a510 filan gibi bir makine mi alsam ozamana kadar canonların fiyatıda düşmüş olur herhalde ama zaten fazla bir limitim de yok yani 250 ytl lik bi limitim var hala kafam karman çorman karar veremedim sizce neyapmalıyım? İngilterede bu makine bitmek üzere o yüzden 1 hafta içinde vereceğiniz cevaplar çok önemli.

 

Tarih: 16 Eylül 2005, 21:37 - İp: yok