mustafa22
mustafa22 (üye)
Manisa / Meraklı

Pentax Optio Mx4

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim birazda acemiyim Pentax MX4 almayı düşünüyorum acaba tavsiye edrmisiniz pentax nasıl bir markadır TR de pek bilinmiyor galiba servis olayı nasıl uygun fiyata nasıl alabilirim bildiğiniz yerler varmı yalnız istanbula gelme imkanım yok şimdilik

Tarih: 31 Mayıs 2005, 12:13 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

pentax önde gelen fotoğraf makinesi markalarından biridir. yanılmıyorsam bükey fotoğrafçılık türkiye mümessilliğini yapıyor ve servisi mevcut.
fiyatı şu ara oldukça uygun, vatancomputer.com'da veya teknosa'da 650 ytl civarında alabilirsiniz.
makinenin video özellikleri oldukça iyi, zaten tasarım olarak da video kamerayı andırıyor. fakat fotoğraf kalitesinin ve özellikle süratinin pek iyi olmadığı söyleniyor. zaten fiyatının bu denli düşmesinin nedeni de bence bu olsa gerek.

Tarih: 31 Mayıs 2005, 14:15 - İp: yok
mustafa22
mustafa22 (üye)
Manisa / Meraklı

ben aydınlar fotodan sipariş vermiştim şu an için ellerinde olmadığı için 1,5 aysonra verebileceklerini söylediler fiyatı 679 YTL 12 ay taksit yapıyorlar sence bu fiyata değermi birde ellerinde olmadığı için olmypus c-770 önerdiler 100 ytl daha pahalı sence iyimidir veya diğer markalardan alternatifler ve tavsiyelerin olacakmı bu benim ilk makinam olacak baya hevesliyim dumura uğramak istemiyorum

Tarih: 31 Mayıs 2005, 14:26 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

fiyat normal ama beklemeye gerek yok. istanbulda yaşıyorsan, metrocity teknosa'da bu haftasonu gördüm ve 650 ytl civarındaydı fiyatı. olympus iyi bir marka ama türkiyede yetkili servisi yokmuş. dolayısıyla 750-800 ytl verilmez. anladığım kadarıyla yüksek zoom'lu makinelerle ilgileniyorsun. o fiyata panasonic fz3 veya fz5 (ama videosu 320x280 pixeldir), konica minolta z20 (videosu sessizdir), fujifilm s5500 veya kodak 7590 düşünülebilir.

Tarih: 31 Mayıs 2005, 15:22 - İp: yok
mustafa22
mustafa22 (üye)
Manisa / Meraklı

evet pentax"ın 10xoptik 10xdijtal zumuna vuruldum benim genel isteğim iyifoto ve videosu olsun birde zuumu bol olsun gece çekimi iyi olsun istiyorum birde ben istanbulda değilim manisa /demirci deyim yani istanbuldan alma imkanım şimdilik yok http://www.etradecenter.us/content/blogcategory/52/119/ da gördüğüm sanyo vpc-c5 ve c4'ler var onlarıda gözüm tuttu ama garanti muhabbeti tedirgin ediyor kararsızım anlıyacağın

Tarih: 31 Mayıs 2005, 15:37 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

şunu unutma, mükemmel makine henüz yok. hepsinin mutlaka artıları da var eksileri de. hem fotosu hem videosu mükemmel olsun diyorsan zor. istanbul dışında olduğuna göre internet üzerinden getirteceksin. aydınlar biraz pahalıdır. hepsiburada.com daha makul fiyat açısından. garanti özellikle pahalı makinelerde önemli bir husus. bu arada, internet üzerinden yaptığın alımlarda satıcı firma ilgili markanın türkiye'deki yetkili satıcısından temin etmemişse garantiden yine yararlanamayabilirsin, dikkatli ol...

Tarih: 31 Mayıs 2005, 16:22 - İp: yok
mustafa22
mustafa22 (üye)
Manisa / Meraklı

araştırdığım kadarıyla en uyğun fiyat ve vade aydınlarda hem bayağıda güvenilir bir firma galiba ellerinde mal olmayınca anında işlemi iptal edip beni mağdur etmediler hem enyakın fiyat teknosada onunda vadesi kısa ben 657 sayılı olduğum için hayatımı vadeye göre ayarlamak zorundayım sürünüyoruz resmen

Tarih: 31 Mayıs 2005, 18:05 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Pentax s5n de iyi bir makinadır v ideo çekimleride iyidir (640*480 30fps de sürekeli video çekebilir) Ama zoom zayıf kalıyor.

Tarih: 3 Haziran 2005, 15:12 - İp: yok
  • 1