Fotoğrafçılık Forumları
Pentax Optio 50 Ve Canon A510
SELAMLAR,
PENTAX OPTİO 50 BU MAKİNAYI KULLANAN VARMI ?
BU MAKİNA 5 MP VE KAMPANYASI VAR MAKUL BİR FİYAT 370 YTL'YE ÇANTA VE 128 MB SD KART VERİLİYOR.
FORUMLARDA BİR DE SIKCA CANON A510 DAN BAHSEDİLİYOR. ŞİMDİ 5 MP 3,2 MP DEN DAHA İYİ DEĞİLMİDİR? BAŞKA İFADEYLE OPTİO 50, A510 DAN ÇEKİM KALİTESİ OLARAK DAHA İYİ DEĞİLMİDİR?
HANGİSİ ALINMALI?
Sevgili Salsem,
üzülerek belirtmeliyim ki senin daha bir fırın ekmek yemen gerekir.
her şeyden önce bir makinenin megapixeli o makinenin fotoğraf kalitesi ile ilgili değildir yani 5 mp lik bir makine 3,2 mplik başka bir makineden daha iyi çekeceğinin ifadesi değildir.
Ama eğer çok merak ediyorsan Pentax optio 50 canondan daha iyidir.
sevgili BUrkay,
Bir fırın değil sanırım birkaç fırın yemem gerekir. Bunun farkındayım. Aslında benim düşüncem şu ki;
çoğumuzun bütçesi kısıtlı ve bu yüzden bir kere almışken olabildiğince en iyisi olsun.
Bu arada pentax optio 50 ile hem özellik hemde satış kampanyası olarak aynı HP707 var?
Hp nin bir çok modelini pentax fason olarak üretir tıpkı son zamanlarda piyasadaki praktika modellerini aslında samsungun ürettiği gibi..... Ancak Hp satış sonrası teknik dewsteği son derece kötüdür. Mentaliteleri müşterinin etinden ve sütünden yararlanmak olan bir markadır HP bu nedenle ben düşmanıma bile önermem...
sevgili burkay'la mutabık olduğumuz az sayıda konudan biri!
amaaaa, canon a510 konusunda söylediklerine maalesef katılamayacağım. tamam, cazip fiyatı ve yanındaki hediyesiyle cazip bir seçenek ama bu onun canon'dan daha iyi makine olduğunu göstermez. bir kere optipo 50'nin manuel ayar imkanı çok kısıtlı. artı, bence canon'un +1X optik zoom fazlası da azımsanacak bir husus değil.
sevgili Burkay,
Konica minolta E500 diye yeni bir model çıkarmış makinayı gördüm serçe ağırlığında bir şey elime alınca acaip şaşırdım. optio 50 ile hemen hemen aynı özellik ve fiyatta bu model hakkında görüşlrini alabilirmiyim?
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
-