Fotoğrafçılık Forumları
Parlak Objelerin Çekimi İçin Makina
herkese merhaba.
parlak objelerin resimlerini (metal yüzeyler) çekmek için bi digital makina arıyorum fakat fotoğrafçılık konusunda acemiyim.genelde parlak objeleri çekmek için kullanacağımdan manuel ayar da yapabileceğim,görüntü sabitleyicisi olan bir makina arıyorum.acemi olduğum için aslında bu konuda da pek fikir sahibi değilim.aramam gereken özellikelr ne tam olarak bilemiyorum.
PANASONIC DMC-TZ1 önerdiler. hatta satıcı bu makinayı daha önce de bu iş için sattığını söyledi.fikrinizi almak istedim.genelde bu amaçla kullanabileceğim bir makina önerebilirseniz ya da çekim teknikleri konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
yeni üye oldum foruma.burada çok şey öğreneceğime eminim.şimdiden teşekkürler.
şu iş için , bu iş için makina olmaz...ve bu makina ne kadar güven verir orası meçhul...ama sen özellikle parlak objeler için filtr kullanmalısın , bu makina ile filtre kullanılamaz...
filtreler vidalı olduğu için ara parçası ile takılırlar sen en iyisi objektife takılabilen modellerden bak bu makina olmaz ...yada bi sor bakalım oluyormu.???oluyorsa al...
saygılar...
Dostum ya SLR alıcaksın yada ucuna adaptör yardımı ile filtre takılan bi alet alıcaksın ati nin dediği gibi şu ve ya bu iş için makina olmaz meakinayı şu veya buna kullanıcı uydurur.
teşekkür ederim yardımınız için
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95