by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

Olympus C725-canon 510-pretec 3a30?

mrb ben son 1 yıldır bir makine almayı düşünüyordum ama yeterli parayı bulamadığım için bu zamana kadar erteledim.şimdi elimde 300 milyon para var makineyide 1 ay içinde almayı düşünüyorum.eleye eleye 3 makineye düştüm.bunlar;
1-olympus C-725
2-canon a510
3-pretec dc3a30(daha baskın)
3 ününde çok farklı özellikleri olduğu için hiçbirinden vazgeçemiyorum.bana yardım ederseniz çok sevinirim.başka kullandığınız bildiğiniz makineler varsa önerirseniz sevinirim.fotoğrafçılığa ilkadımı hangi makineyle atıyım sizce?manuel ayarları bakımından karşılaştırırsanız sevinirim.email adresim;[email protected] msnim:[email protected] kusura bakmayın çok fazla yazdım ama işin içinden bitürlü çıkamıyom.saygılarımla şimdiden teşekkür ederim

Tarih: 9 Şubat 2006, 23:07 - İp: yok
droral
droral (üye)
Ankara / Amatör

Aha, burdaymış...
Üçü arasında bence Canon. Pretec'i pek tanımıyorum ve ben pek düşünmem, ancak forumda çok memnun kullanıcıları var. Olympus'un ise tek artısı X8 zoom. xd kart kullanması (nedense, antipatim var bu karta), 4 pille çalışması, 1,5'luk ekranı olympusun ilk göze çarpan eksileri. Dolayısıyla bana göre bir tek canon kalıyor geriye ki marka olarak bile yetebilir bence....Yalnız unutma bu eleme işlemi subjektiftir yani makinelerin sadece teknik verilerine dayanarak, tarafımdan yapılmıştır. Bu 3 makineyi elime bile almadığım gibi, fotoğraf neticelerini de inceleme imkanım olmadı...
Son karar yine senin...

Tarih: 9 Şubat 2006, 23:59 - İp: 85.***.**8.171
mrtksn
mrtksn (üye)
Ankara / Amatör

ricoh u bir araştır derim; forumda da bahsedildi, bu fiyat civarında dolaşan yarı profesyonel, fiyat performans oranı çok iyi bir ürünleri var; ama bu üç ürün arasında tercih yapacak olsam, a510 u alırdım.

Tarih: 10 Şubat 2006, 00:40 - İp: 144.***.**1.137
maykhammer
maykhammer (üye)
İstanbul / Amatör

merhabalar ben de sızın gıbı karar verememıstım su anda olympus kullanıyorum cok memnunum ama tabıı bır amator ıcın ılerde yenı makıne almayı dusunuyorum bile iyi calismalar pretec hızlı sıstem getırıyormus bu yuzden almadım olympusunda turkıye servıs agı zayıfmıs bunun yanında ve olypmpus dagha ucuz ...

Tarih: 10 Şubat 2006, 12:28 - İp: 85.***.**6.254
by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

HEPİNİZE YORUMLARINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Tarih: 11 Şubat 2006, 16:33 - İp: 81.***.**3.136
  • 1