karabey007
karabey007 (üye)
Bilecik / Amatör

Nıkon Mu?_ Sony Mı?_ Canon Mu?

Merhabalar arkadaslar bır fotograf makınası almayı planlıyorum ama hangı markadan alacagım konusunda kararsız kaldım bana nıkonu tavsıye ettıler ama sony de en yaygın satılan ve fıyat kalıte acısndan bakıldıgında fena olmayan bır makına carl zeıss lens den dolayı tercıh konum ama ben Nıkon almayı planlıyordum forumlarda arastırdıgımda karsıma nıkon ve canon cıkıyor
benım aradıgım makınanın en onemlı ozellıgı ınce bır makına arıyorum arkadaslar SERİ ve KALİTELİ cekımler yapabılmelı kamera ozellıklerıne baktıgımda bır suru sey cıkıyor karsıma amator oldugum ıcın sensor dıyafram gıbı seyler karsıma cıkıyor pek fazla anlamıyorum sensoru cozdum ama dıyaframı hala cozemedım
kısacası sızlerden hangı makıneyı onerecegınız konusunda yardım ıstıyorum
DUSUNDUGUM MAKINALLAR

NIKON COOLPIX S7C;NIKON COOLPIX S51C;NIKON COOLPIX S50C
;NIKON COOLPIX S8; NIKON COOLPIX S51
Arkadaslar nıckon makına ozellıklerıne
http://www.hepsiburada.com/department.aspx?categoryID=248&sp=brand=nikon linknden bakabılırısnız

SONYLERDEN ISE Sony Cybershot DSC W80-W55-T2-T200-T100

CANON DA ISE CANON IXUS 70

Yada önerebileceğiniz başka bir makına var mı arkadaslar
SIMDIDEN YARDIMLARINIZ ICIN TŞK EDERIM

Tarih: 28 Mart 2008, 13:50 - İp: 78.***.**4.213
merson
merson (üye)
Manisa / Amatör

Satın almak için acee etme.
Makinası olan bir arkadaşından ya da fotoğrafçı arkadaşlardan fotoğrafçılık terimleri hakkında, makinalar hakkında bilgi edin. Bu sitedeki konulara bak. Bilgi sahibi olmadan makina alırsan hayal kırıklığına uğrama ihtimalin fazla olur. Kolay gelsin.

Tarih: 28 Mart 2008, 17:42 - İp: 88.***.**2.134
  • 1