Fotoğrafçılık Forumları
Nikon L100mü-fuji S1500 Mü?
internet üzerinden bu iki makineyi inceledim, ikiside hoşuma gitti arada 50tllik bi fiyat farkı var kararsız kaldım. fuji de yüz tanıma falan var + olarak, nikonda optik zoom ve makro modu daha iyi anladığım kadarıyla. siz hangisini neden tavsiye edersniz biraz bilgi verirseniz sevinirim. bu arada siteye yeni üye oldum amatör olarak yeni başlayacağım fotorafçılığa inşallah
Fujide yüz tanıma sistemı war demıssındıe yüz tanıma sistemı butun cihazlarda war.Nikonun optık zoomu fazla eet 15x ama manuel mode yok cihazda. Sadece bas çek bi makına. Makroya gelırsek s1500 makrosu daha iyi. Kesinlikle s1500 tercihin olsun... Saygılarımla
anladım tamam. teşşekkür ediyorum. bu işte acemiyim anlaşıldığı gibi ama öğrenicem bu işi adam gibi inşallah
s1500 uygun diosunuz yani? başka bi makine önerisi olan varmı aynı fiyatlarda..??? yoksa bu fiyata alınabilecek en iyi makine s1500müdür??
Bana sorarsan yok. O fiyatda yarı prof. alabılecegın en iyi makınalardan biri. Canon sx120 var bıraz daha pahalı ama visör yok cihazda. S1500 iyidir memnun kalırsın..
s1500 derim üzerinde superccd sensör var makro çekimlerdede çok güzel bir makine ayrıca 4 adet pille çalışması bir avantaj
hepinize teşşekkür ediyorum
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu