caz
caz (üye)
İstanbul / Amatör

Nikon D70 Veya...

Merhaba arkadaslar,
digital SLR bir makine almayi dusunuyorum. Nikon D70,Sigma, veya Canon'un makineleri arasinda kalite ve özellik farklarini yazarmisiniz. Hangisini tercih etmeli.
Tesekkurler.

Tarih: 8 Şubat 2005, 23:20 - İp: yok
bresson
bresson (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

slm arkadaşım kolay gelsin makina seçmek zor iş ama sana şöle yardımcı olabilirim ben fotograf ekipmanımı satıyorum bende sigma var hazırladıgım sitede canon nikon ve sigmanın karşılaştırması var ve sigma sensorunun üstünlükleri var. istersen bir incele fikrin olur ve fikir için bazı sitelere link verdim bakarsın istersen.

www.geocities.com/sso1974/ekipman

Kısaca şöle anlatim canon D10-D20 nikon D-70 D100 ve sigma SD9-10 ortalama aynı ürün gurubudur digital slr.bu üç makinanın kendine has birbirliklerine üstünlükleri vardır. ama genel olarak bence alıcak olan kişinin bakması lasım olan özellikler çekilen fotograftaki ayrıntı, netlik, renk doygunluğu ve bunlara kıyasla fiyat uygunlugu . burada benim seçimim sigma oldu hem daha iyi saydıgım özelliklerde hemde % 40 daha ucuz saygılar kolay gelsin .

 

Tarih: 8 Şubat 2005, 23:58 - İp: yok
caz
caz (üye)
İstanbul / Amatör

Tesekkur ederim. Sigma lenslerinin kalitesini hep duymusumdur. Ama dedigin gibi ilk firsatta hepsinin cekim kalitesini yakindan inceleyecegim.
Sigma'nin Turkiye'de servis agi nasil bilginiz varmi?

 

Tarih: 9 Şubat 2005, 23:38 - İp: yok
bresson
bresson (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

rica ederim sigmanın istanbulda servis problemi yok çekim kalitesini görmek istiyosan yukarda ilk verdigim sitede örnekler var inceliyebilirsin sigmaya teknik servis veren bi kaç firma haricinde Tetris bilgisayar sistemleri ve foto bingör genel mümessili olup servis saglamaktadır . iyi çalışmalar

 

Tarih: 10 Şubat 2005, 01:38 - İp: yok
  • 1