Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Coolpix P7000
selam
nikon coolpix s 7000 almayı planlıyorum. henüz yeni yeni bir şeyler yapmayı planlıyorum.
bu makine ile net ve flu ayrımı yaparak (tam terimini bilmiyorum) çekim yapabilirmiyim. ayrıca siyah beyaz fotoğraf çekmeyi seviyorum.
bu makine bana yardımcı olabilirmi..
fikirleriniz benim için çok önemli .. şimdiden teşekkür ederim.
arkadaşlar lütfen.. bana yardım edin..
canon g 12 de olabilir diye düşünüyorum... siz ne dersiniz.
canon g11- veya hd video cekmek istiyorsanız g12 almanızı tavsiye ederim.
diger kompakt modellerine gore daha iyi "net ve flu ayrımı yaparlar" (alan derinligi) ancak bir dslrye gore zayıf kalacaktır bu konuda.
bunun dısında alınabilecek en iyi kompaktlardan biri
çok teşekkür ederim...
Dostum ben G11 sahibiyim fakat bu kompakt cihazlardan net ve flu ayrımı dediğin kavramı pek bekleme. Bunu en iyi DSLR cihazlarla yaparsın. Fakat onun dışında G11-G12 gibi cihazlar fotoğraf kalitesinde seni tatmin edecektir. Nikon P7000 modeli G11-12 serisine rakip olarak üretilmesine rağmen performansı henüz belirsiz.
Nikon eskisi gibi değil, Canon Sx120 modeli var 2 pilli olmasına karşın fiyat olarak normal aşamalarda bulabilirsin. netlik olarak sorun yaşamazsın ama flu resim olarak arka fon flu' lamak istiyorsan autoda makro açıp çekecegin nesneyi yakından alıp arkayı Dslr gibi olmasada flu yapabilirsin. Sx120 modeline alternatif olarak piyasada Fujifilm S1600 modeli yada S1800 modelinide göz atabilirsin.
nikonun kompakt modelleri "hiçbir zaman" iddialı olmadı zaten.
nikon hala aynı nikon.
bölümü belli DSLR bunu üretip bunları satmak istiyor adamlar. Gayetde başarılılar. Stüdyoda Allah bereket versin çok ekmegini yedim.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43