barbarozia
barbarozia (üye)
Muğla / Amatör

Nikon Coolpix P100

arkadaslar bu makinayı almayı dusunuyorum. genelde makro çekimler ilgimi çekiyor. benim için yeterlı olurmu.
şimdiden teşekkürler.

Tarih: 22 Aralık 2010, 14:42 - İp: 85.***.**8.210
muzafferacar
muzafferacar (üye)
Manisa / Meraklı

selam

bende kısa süre önce bir Nikon p100 aldım. Fotoğraf işinde çok yeniyim amatör bile değilim kendimi amatör adayı olarak görüyorum. Ancak P100 ile çektiğim yaklaşık 500 kareden sonra diyebilirim ki az sayıda en iyi yaptığı şeylerden biri Makro çekmek. En başarılı sonuçları ben makro çekimlerde aldım. Hatta zaman zaman objeye o kadar çok yaklaşmışım ki objektif objeye çarptı dolayısıyla derdim makrodur diyorsanız ben kendi adıma öneririm.

Tarih: 29 Aralık 2010, 16:27 - İp: 62.***.**2.1
sting
sting (üye)
İstanbul / Amatör

merhaba
ben de yine aynı şekilde bir amatör adayı olarak gittim ve nikon p100 aldım. satıcıdan aldığım kısa bilgiler, kitapçık ve forumların yardımlarıyla çoğunluğu makro olmak üzere bir çok çekim yaptım. kendimce hepsi çok başarılıydı. işin tekniğini de öğrendikten sonra eminimki çok daha başarılı fotoğraflar çıkacaktır. ben açıkçası almanı tavsiye ederim
ufak bir ekleme yapmak istiyorum: makineyi vatan bilgisayardan aldım. orada bana nikonun ücretsiz kurslar verdiğini söylediler. böyle birşey gerçekten var mı?
teşekkürler/saygılar

Tarih: 2 Ocak 2011, 17:09 - İp: 178.***.**8.25
  • 1