Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Coolpix 8700
öncelikle herkezi selamlıyorum ben acayip amatörüm bir digital almak istiyorum ama iyi bir şey olsun istiyorum coolpix 8700 e gözüm takıldı bu makina hakkında bilgisi olan varmı acaba özellikle gece çekimleri doğa ve manzara kapalı mekan az ışıklı ortamlardaki performansı ve pil ömrü hakkında bana bilgi verebilek arkadaşlar şimdiden minnettarım ayrıca fiyatı sanıyorum 1200 $ civarı acaba doğrumudur.
Herkeze keyifli ve fotoğraflı günler dilerim
öyle bir fiyat verebileceksen o makinayı tamamem aklından çıkar...sana kesinlikle dslr olan nikon d70 i öneririm...süpper bir makina fiyatıda aşağı yukarı öyle eğer yurt dışından getirtme imkanın varsa 1100 dolara kit bulabilirsin...
teşekkürler sevgili murat,
yazdığın yanıt beni değişik bir açıdan bakmaya sevk etti ve forumdaki diger yazılara bir göz attım genel kanı slr üzerinde birleşiyor
aslında mantıklıda geliyor.
ancak muhtemelen bir kaç tane makro ve tele gibi objektif gerekli olacak bunların fiyatı nerelerdedir ve kit diye bahsedilen olay bu obj.le beraber bir bütünümüdür ve yine ayrıca dslr 70 için pil dayanım süresi nedir bu konular hakkında bilgi alabilirsem kararıma daha da yaklaşabileceğim.
cevap yazan arkadaşlara çok teşekkür ederim
merhabaa maden,
öncelikle murat kerdeşime tamamen katılıyorum. 1000 doları gözden çıkarmışsın gel sen vazgeç sana bi dslr alalım bu makinelerin sensör ebatlarından dolayı diğer kompaktlardan daha harika fotoğraflar çekebilirsin heleki gece fotoğraflarında değerini daha bi anlarsın yanlış anlama kompaktlarda iyidir ama elindeki parayla kit olarak yani lensiyle beraber bir dslr alabilirsin
#tembeleryk' tarafından 11.12.2004 15:19:11 tarihinde düzenlendi.
d70 de pil ömrü çok uzun 500 kadar fotoğraf çekebiliyormuşsun üstelik 200 ü kadarda flaşlı...600 dolara güzel bir tele ve makro bulabilirsin hatta daha ucuza bulman bile mümkün...Bencede gel sana dslr alalım...ne dersin?
yurt dışından getirtme imkanın var mı?
8700 için www.alfa2.com adminle görüş !
#bitpire' tarafından 14.04.2005 11:59:28 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43