Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Coolpix 3200-sanyo Vpc S3
İki makine arasında kararsız kaldım. yardım ederseniz çok iyi olur.
1)Nikon Coolpix 3200
2)Sanyo VPC S3
Aradğım özellikler aşağıdaki gibi:
3 MP olması
zoom özelliğinin iyi olması(resimde bozulmaların olmaması)
manzara çekimlerine de uygun olması(genelde aile için kullanıcam)
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Nikon 3200 kullanıcısıyım,çok memnunum.Manzara çekimlerinde harika sonuçlar veriyor.Ayrıca zoom özelliğide çok güzel.Zoom özelliği ile ilgili Nikon 3200 de hiçbir sorun yok. İki makinayı daha iyi karşılaştırman için fotoğraflara bakabilirsin.İstersen makinamda çakilmiş bir fotoğrafı gönderebilirim. Sanyo ile çekilmiş fotoğrafıda edinince ikisini karşılaştırır kararını verirsin.Kararını iyi vermeni öneririm,bir kere al,tam al. Piyasayı araştırırsan Nikon coolpix 3200 ün daha çok tutulduğunu görürsün. Nikon tüm özellikleri ile sanyodan daha öne çıkıyor.Çekim kalitesinide seveceğini düşünüyorum. Kolay gelsin,Allah denk getirsin...
Bir şey daha sormak istiyorum.
Nikon 3200 de manuel focus var mı acaba.
Bilenlerin cevabını bekliyorum
Set'e teşekkürler
Manuel Focus özelliğini kullanmadığım için bilmiyorum,genelde çekimlerimi otomatikte yaptığımdan dolayı manuel focusa bakamadım.Ama alırken aldığım firma manuel focus var demişti. Şu an şirketteyim,akşam eve gidince bi bakayım,bende merak ettim sen sorunca.. Makinanın özellikleri ile ilgili sorun varsa akşam bakıp yarın sana cevaplayayım.Şimdiye kadar makinayı bozarım korkusu ile pek kurcalamadım,hep otomatikte,fabrika ayarlarıyla çektim. Çekimleri hakikaten çok güzel,ben kaliteyim diyor yani çektiği resimlerden... Pilide çok az kullanıyor,dolu pil ile 400 poz çekiyor.(Flaşlı) Paket içinden iki adet nikonun orjinal 2000 lik şarjlı pili,nikonun şarj aletide çıktı.2 saatde şarj ediyor.
Nikon 3200'de manuel focus yok.
Dün gece inceledim, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi bu makinada manuel focus özelliği yokmuş.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43