hoydaa
hoydaa (üye)
Ankara / Meraklı

Nikon Coolpix 3200 Demistim Ki!!!

Bir alisveris sitesinde 128MB SD kart ile birlikte 440 YTL'ye satildigini gorunce cok sevindim. Ustelik benim icin onemli bircok ozellige de sahipti. 3x optic zoom, 640x480 VGA sesli sinirsiz 15fps video kayit, 3.2 MP. Ama sonra bir arkadasimda nikonla cekilmis fotolari gordum. Kapali alanda cok kotu resimler cekmis, resimler cok noiseli cikmis. Dis mekan resimleri guzel ama dedigim gibi kapali mekan fotolari ve videolari cok kotu. Acaba resmi ceken bazi ayarlari yapamadigindan mi boyle kotu cekmis yoksa nikon 3200 de bu genel sorun mu var? Sirf bu yuzden istedigim ozelliklere sahip bu fiyatta bi makine bulamadigim icin Kodak 7440 almaya karar verdim. Simdilik tabiki. Fiyati da 590 YTL ve yine 128MB SD kart hediyeli.

Tarih: 21 Aralık 2004, 12:45 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

noise sorunu butun digicamlerde olan birsey.. DSLR'lar gibi buyuk sensorlere sahip olmadiklarindan dolayi.. ben senin yerinde olsaydim canon'un yeni cikarttigi modellerinden birine bakardim.. internetten inceledigim kadariyla noise sorununa en az rastlayabilecegin modeller canondan.. canon A95 mesela.. ixus 40 mesela.. harikalar dogrusu.. dusuk iso degerlerinde SLR makineler gibi noise-free fotograflar cekiyorlar..

not: bu arada 440 YTL ne demek arkadaslar? 440 milyon mu yani? yoksa 0'lari attik mi sonunda?

Tarih: 21 Aralık 2004, 18:41 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

galiba attık dadanagast...
hoydaa,dadanagast arkadaşımızında dediği gibi noise sorunu çok fazla böyle makinalarda ve daha dslr gibi çeken makinalar üretilmedi..a95 olmasa bile a85 yada d75 bile olabilir...

Tarih: 21 Aralık 2004, 19:14 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

guzel guzel.. burada birine 30 milyon 10 pound ediyor dedigimde kahkahalar ataraktan guluyorlardi.. artik gulsunler de goreyim..

Tarih: 21 Aralık 2004, 20:26 - İp: yok
  • 1