Fotoğrafçılık Forumları
***nikon 3700 mü Sony Dsc P73 ***
merhaba arkadaşlar bu iki makina arasında kaldım.sizce hangisi veya buna eş olarak önerebilceğiniz başka makina var mı?
MERHABA
BU İKİ MAKİNE TEKNİK ÖZELLİKLERİ BAKIMINDAN BİRBİRİNE ÇOK YAKINDIR.NİKON UN GENİŞ AÇISI BİRAZ DAHA İYİDİR.BİRDE 3700 DAHA HAFİF VE BOYUT OLARAK DAHA KÜÇÜKTÜR.TABİKİ BİZE SORARSAN NİKON COOLPİX 3700.
SELAMLAR
www.ozgurfototeknik.com
kullanan arkadaşlardan makinalar hakkında yorum albilir miyim acaba bu arada ÖZGÜR FOTO yaptığın yorumlar için çok saol merak ettiğim bir şey için en uygun cevabı sen verirsin sanırım advantage karta taksit imkanıyla istanbul veya izmit te bu makinaları nereden temin edebilirim???(özellikle nikon3700)
SİRKECİ DE YILMAZ FOTO VAR.YETKİLİSİ BARIŞ BEY.ONLARDAN UYGUN FİYATA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.
TAKSİT İMKANIDA SUNUYORLAR.TELEFONU:0212 520 84 21
amator kullanım için nikon un uzerine yok gecen yaz 3700 aldım cok guzel bir makinaydi cekimler renkler gece fotograflari muhtesem derken sonradan onu satip 10 x zoomlu bir makina alayım dedim o asamadaq da 7590 aldım makina yine cok guzel ama gece fotograflarında ozellikle zorlanıyorum oda bilmedigimden kaynaklanıyor zamanla alısmak lazım ama nikonda flası kapalı ayara getirmem yetiyordu.
eğer video çekimi de düşünüyorsan P73'ü tercih etmelisin. Zira Nikon 3700'de video süresi 90 sn ile sınırlı. Ayrıca Sony P73'ün çekimleri de gayet iyi... Analogda iyi olabilir ama dijitalde Nikon şu ana kadar hayal kırıklığı yarattı.
merhaba centurion
NİKON un dijitalde hayal kırıklığı ! yarattığını yazmışsın.
sony nin hangi DSLR sini beğeniyorsun ?
#ÖZGÜR FOTO' tarafından 04.03.2005 13:43:33 tarihinde düzenlendi.
sevgili ÖZGÜR FOTO
vermiş olduğun tel. numarasında yılmaz fotoyu ardım ve barış beyle konuştum.saolsun yardımcı oldu ama bir sorun var onlarında advantegeye taksit imkanı yokmuş nereden bulacağım ben bu makinaları yaaaaa
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247429 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0131127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -