ishadami
ishadami (üye)
İstanbul / Meraklı

Ne Fark Var A610 Vs A430

başlığa bakıp oha demeyin lütfen
Merhabalar önce ben yeni katıldım buraya cok hoş güzel ve faydalı bir site olmuş. herkese teşekkür ederek soruma dönmek istiyorum. sorumdan da anlaşıldığı gibi bu işe yeni başlayacağım. makina araştırması yaparken dikkatimi ceken modeller şöyle idi
canon a520
canon a430
ve canon a610
şimdi ben de herkes gibi makinamda aradığım ilk özellik kaliteli bir görüntü elde etmek (bunun biraz da benim elimde olduğunu bilincindeyim)
ikincisi ve sonuncu ise enstantane; 4 saniyeden baslayan bir enstantane fena olmazdı hani (a520 de 15 sn var o ayrı )
bu kameralar içinde teretdütsüz a520 almayı düşünüyordum ama hem hiç bir yerde bulamamam ve yabancı bir sitede üye yorumlarının genelinde örtücü problemi yaşayan insanlara raslayınca vazgeçtim
piyasayı gezerken (konya) a430 u gördüm (biri önerdi)
295 ytl/12 deyince kulağıma hoş geldi tabii
sonra da a610 u keşfettim özelliklerine bakınca ikisi arasında şu farkları gördüm.

a610 da
5.3MP CCD
Diyafram : f/2.8(W) - f/4.1(T)

a430 da
4.0MP CCD
Diyafram : f/2.8 (W) - f/5.8 (T)

bunun dışında bir fark göremedim
MP in cok önemli olmadıgını okudum pek cok yerde, onu elersek geriye diyafram kalıyor bu a610 daki diyafram o kadar fiyat farkı eder mi ?
a610 unu uygun fiyatla teknosa da oldugu yazılı forumda ama sitelerinde yok
ve son olarak bunların dısında 500 ytl altı ne almam mantıklı olur ?
çok teşekkür ederim

Tarih: 30 Mayıs 2006, 21:19 - İp: 88.***.**7.25
parody
parody (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Teknosa mı yok gelir yakında merak etme.. İyiki almamışsın zaten bence servisten gelenide alma..

Zaten kanunen o teşhirdeki malı sana indirimli vermek zorunda. Onları kaç kişi kurcalıyor ondan bozuktur..

Tarih: 1 Haziran 2006, 19:30 - İp: 85.***.**3.12
m3hm3t
m3hm3t (üye)
İstanbul / Amatör

çok kötü olmuş ya üzücü bi durum, görünce seviniosun sonra arıza çıkıyo inşallah servise gönderdiklerinde geri gelir ve haber verirler. bundan sonra da getirtçeklerini yeni A610 lar sanmıyorum. büyük ihtimalle yeni modeller için stokları boşalttılar. ama teknosa bu yarın bi gün 449 a satarsa hiç şaşırmam. umarım öyle bi durum olur. üzülmem kullandığıma sayarım. hayırlısı olsun ne diyelim...

Tarih: 1 Haziran 2006, 19:31 - İp: 85.***.**0.183
ishadami
ishadami (üye)
İstanbul / Meraklı

saolun inş bulurum ..
bir de bir yerde bu makina yerine canon un a530 u cıkardığını söylediler
özellikleri şöyle
http://web.canon.jp/Imaging/psa530/spec-e.html
bu makina a610 unun yerini tutar mı
hepsiburadada canta + sd kart 540 ytl
http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=307&productid=bd91532

Tarih: 1 Haziran 2006, 21:00 - İp: 85.***.**3.240