Fotoğrafçılık Forumları
Mecburen Gene Editlendi...
Arkadaşlar öncelikle yorumda bulunan herkeze çok teşekkürederim ama neyazıkki sorularıma istediğim cevapları alamadım sanırım p880 alıcam zoom eksiliği dışında bir - sini göremedim.tekrar teşekkürler.
selam dostlar...
uzun zamandır fotoğrafçılığa ilgi duyuyorum. kodak c300 makinem var. artık daha iyi bir makinenin zamanı geldi diye düşünmeye başladım. buyüzden yaklaşık 1 haftadır nette araştırmalar yapıyorum şans eseri google dan bu siteye rastladım ve hemen üye oldum.
dediğim gibi yeni bir makine almak istiyorum max 650 ytl civarı birşey ama birazda profosyonel bişey olsun istiyorum şu gömlek cebine giren küçük makinelerden olsun istemiyorum. fakat birçok model incelememe rağmen bir sonuca varamadım.
aklıma yatan ilk makine
Kodak Easyshare Z740 oldu
http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=1429&p_id=besgkodz740
bu makina ile ilgili pek yorum bulamadım.
fiyatı benim için çok uygun yaklaşık 510ytl yanlız anlamadığım olay bundan daha küçük ve daha dar lensli makinelerin bu makineden daha pahalı olduğu (sonuçta bu lensi geniş makine olduğu için profosyonel sayılmazmı, lensin büyük olması ne gibi avantajlar sağlar?)
Bu makine ile amatörlükten çıkıp kendimi geliştirme şansım varmıdır? Hertürlü ayar hertürlü seçenek bu alette sunulmuşmu emin değilim.
Bilmiyorum derdimi sizlere anlatabildimmi pek bilgi birikimim olmadığından anlamsız cümleler kurduysam affola
bu cihaz hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum veya başka önerilerinizi bekliyorum...
çekeceğim resimleri sizlerle paylaşmak umudu ile...
herkeze şimdiden teşekkürederim
Arkadaşalr nedense birtürlü cevap yazamıyorum foruma o yüzden mesajımı editliyorum dün cevap yaz seçeneği vardı bugün çıkmıyo??
herneyse cevap yazan herkeze teşekkürederim
canon a610 u değerlendirdim ama görünüm açısındanda bana biraz eksi geldi.
bütçemi biraz aşmaya karar verdim
kodak z7590
kodak p850
belide p880 diyorum
p880 in geniş açı olması sizce çok iyi bir avantajmı?
geniş açı olmasına rağmen bu makineninde zoomu düşük oda dezavantaj gibi geldi bana.
z7590 ile p850 arasında dünya kadar fark varmıdır acaba? yani bu işi öğrenmek isteyen biri için z7590 yeterlimi yoksa paraya kıymışken biraz daha kıyda p850 veya p880 al dermisiniz?
bu konulardan artık sıkıldığınızı varsayarak fazla cevap gelmemesine sitem etmiyorum ama bu makineyi kullanan arkadaşlar lütfen yorumlarını eksik etmesinler
#chad' tarafından 15.02.2006 19:24:29 tarihinde düzenlendi.
#chad' tarafından 19.02.2006 18:32:28 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar bu makinenin lensini 35mm olması doğa fotoğrafı çekmekte bi dezavantajmıdır?
Seni çok iyi anlıyorum.
İlk söyleyen ben olayım, benden sonra pek çok kişi sana bu makineyi tavsiye edecektir:
CANON A610 Hakkında pek çok yorum, fotoğraf bulabilirsin.
Z740 a gelince ben tavsiye etmem.İlk başta cazip gelsede bazı ayrıntılarda öyle olmuyor.. Bırak Z740 ı Z7590 hakkında bile olumsuz eleştiriler duyuyorum.
#Parody' tarafyndan 15.02.2006 07:21:57 tarihinde düzenlendi.
arkadaşlar ben chad arkadaştan daha amatörüm bebeğimin güzel forograflarını çekmek için bi fotoğraf makinası almak istiyorum canon A520 yi tavsiye ettiler araştırsdımve işime yarayacagını düşünüyorum...
Bide bi kampanya buldum Canon A 520 + CP 510 Yazıcı 256 Mb sd Kartı 278 Euro + kdv bide daha önce internetten alışveriş yapmadım bi bilgisi olan varsa sevinirim sizce bu makinayı alıyımmı ? tşk edeirm
szize printer ile birlikte satılan paketi pek tafsiye etmeyeceğim; baskı maliyeti fotoğrafçıda basmakla aynı hatta bazen daha yüksek olacaktır, o yüzden o printera para vermenin bir anlamı yok;
a520,a510,a610 hepsi çok güzel makinalar; BEĞENDİYSENİZ ALIN; PİŞMAN OLMAZSINZI
en sonunda çalıştı yanıtla butonu sabahtan beri kafayı yemiştim
Ben de bir konuda sana yardımcı olmak istiyorum. Yaklaşık 10 gün önce ben de A610 aldım ve bende seninle aynı aşamalardan geçtim. Dediğin gibi bende 610 un kendi fotoğrafını görünce tipi bana eski geldi ve açıkça beğenmedim, ama emin ol eline alıp 2 foto çekince fikrin değişecek, aslında gayet iyi dizayn edilmiş olduğunu anlıyorsun makinenin. Bu konuda hiç canını sıkma 610 çok iyi bir makine. Öte taraftan 610 alırsan ve ilk kez manuel özellikleri kullanacağın bir makine alıyorsan benim gibi başta karışık geldi bana, yalnız 2-3 gün sonunda şu an makineyi ve tüm özelliklerini çok rahat kullanabiliyorum. Menüler, özellikler vs. çok rahat. Tavsiye ederim a610'u ve hiç kimseye bu konuda kulak esma derim. Fİyat performans olarak diğer makinelere göre en iyisi bu şu an için.
@can gülay yorumun için çok teşekkürederim 610 hala incelemekte olduğum makinalar arasında
arkadaşlar p880 in geniş açı lensi olması çok hoşuma giden bir ayrıntı ama fiyat biraz yüksek. peki böyle geniş açı olupta orta sınıflarda bir makina varmı (fiyat açısından daha düşük olan demek istedim)
chad kesinlikle ve kesinlikle Panasonic Fz5'i tavsiye ederim....uzun süre kullandım...tüm manuel ayarları var....görüntü sabitliyici var...manuel WB var...hatta ekranı çizgilerle bölüp altın oranı uygulamana bile yardımcı oluyor...histogramı var....
ama en önemlisi...Önünde ki lens....Leica Lensi var...12X optik zoom var... var oğlu var....
örnek resimlere www.erdemeralp.com'dan bakabilirsin
Özel soruların için [email protected] a mail atabilirsin....kesinlikle tavsiye ederim....kodak tan uzak dur derim........
Var oğlu var ama 800 ytl fiyatıda var arkadaş 650 ytl diyor.
Parody doğru söylüyor
fiyatına göre A610 çok iyi. Histogram özelliği 610 da da var bu arada...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Fujifilm Hs25 Genel Olarak Nasıldır ?
04 Tem. 2014, 14:42 mert6737
5126006 Tem. 2014, 14:36
mert6737 -
-
-
-
Gene Nikon D90 mı Canon Eos 550 D mi ?
18 Şub. 2012, 09:06 erolerdem23