sewal
sewal (üye)
Muğla / Amatör

Lütfen Yardımcı Olun

merhaba arkadaşlar bende amatör olarak bir makine almak istiyorum sony de karar kıldım ama iyi bir makine almak istiyorum 1 defa alacağım diye , ama bu makinalardaki özellikleri anlamıyorum birde küçük şehirdeyim her marka yok ama siz bana fikir verirmisiniz sony T 30 , sony N 1 , sony W 100 son ikisinin arasında kaldım ,w 100 daha ucuz anma slayt gösterisi yok birde bu diğer özellikler çözünürlük falan hiç anlamıyorum , siz olsaydınız ne yapardınız acil cevap...

Tarih: 23 Ağustos 2006, 16:36 - İp: 88.***.**9.90
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

sewal merhaba..

bu konuyu kompact makine alma rehberine tasiyacagim, bilgin olsun istedim..

ben olsam sony n1 alirdim.. niye, teknik acidan ne gibi farkliliklari var sen de biliyorsundur.. ben acikcasi o makineyi digerlerinden daha kotu fotograf kalitesine sahip olsa bile begeniyorum dogrusu.. cok karizma bir fotograf makinesi..

Tarih: 24 Ağustos 2006, 20:59 - İp: 62.***.**2.10
sewal
sewal (üye)
Muğla / Amatör

arkadaşlar bir sürü markaveriyorsunuz ustalar lütfen söyleyin en iyi çekim ve yine video çekimi de en iyi olabilecek hangi makinayı almalıyım karar vermiyorum h2 de diyorlar bu makineyi hiç görmedim ben w 100 istiyorum , sony bayisi arkadaş bana mesaj da h2 w 100 2lik kartla ne kadara mal olduğunu söyle bakarsın anlaşırız burda da sony shop var hangi ildesin ama kargoyla düşünmem bizzat gelirim yada bir akraba olur sen fiyuat diğer arkadaşlarda fikir verin ...

Tarih: 25 Ağustos 2006, 20:08 - İp: 88.***.**5.37
ceyhun79
ceyhun79 (üye)
İstanbul / Firma

sewal hn. [email protected] msn adresim ordan bu konuyu görüşebiliriz

Tarih: 26 Ağustos 2006, 10:28 - İp: 85.***.**6.206
eserburak
eserburak (üye)
Yurtdışı / Meraklı

http://www.steves-digicams.com/best_cameras.html

bu linkten bakabilirsin karşılaştırma ve stevesdigicams in seçmine... Benim için bu site sağlam bir referans...

Ayrıca bütçeniz ne kadar ve ihtiyaçlarınız nelerdir bilmiyorum ama sizin saydığınız T30, N1, W100 bana fındık fıstık makineler geliyor... Ben olsam param yetiyorsa eğer spot olarak R1 alırdım (video ekmiyor ama fotoraf kalitesi mükemmel, spot olarak garantili 9500 veya Fz30 fiyatına bulunabiliyor), biraz daha küçük bir şey isteniyorsada olmadı Canon A620 veya H5 alırdım...

Şimdiden hayırlı olsun...

#eserburak' tarafyndan 26.08.2006 11:41:34 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Ağustos 2006, 11:38 - İp: 88.***.**4.86
sewal
sewal (üye)
Muğla / Amatör

arkadaşlar ben sizden cevap bekliyorum ustalar bilginizi konuşturun 2lik kart mı alayım w 100 galiba alacağım
bilmiyorum yardım , ayrıca ceyhun bey sony bayi fiyat verecektim msn de yoksun slm

Tarih: 6 Eylül 2006, 13:13 - İp: 88.***.**8.121
ceyhun79
ceyhun79 (üye)
İstanbul / Firma

Sewal hn. [email protected] mns adresim
ekleyin

Tarih: 6 Eylül 2006, 16:03 - İp: 81.***.**1.43