yadiggar
yadiggar (üye)
Ankara / Meraklı

Lütfen Yardım Edin.

ilk defa dfm almayı düşünüyorum .BENQ tavsiye edermisiniz.

Tarih: 26 Nisan 2005, 16:47 - İp: yok
etacarinae
etacarinae (üye)
Ankara / Meraklı

Dfm konusunda uzman değilim ama yeni benq telefon alan bir tanıdığım var ve kamerasının iğrenç çektiğini söylüyor. (özelliği de 1.3 megapiksel çekebilmesi)
Başka bir şey söylemeye gerek yok sanırım.

Tarih: 26 Nisan 2005, 16:53 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Nikon, Canon, Sony, Olympus gibi bu işi en iyi yapan markalara yönelmen yararına olur.

Tarih: 26 Nisan 2005, 17:03 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

niye ki??? benq'in bir çok modelinin DÖNER LCD ekranı mevcut!!!

Tarih: 26 Nisan 2005, 17:31 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Bu forumu kendi egolarınızı tatmin için kullanıyorsunuz anlaşılan. Bana saldırarak biryerlere varmak istiyorsunuz galiba. Forumda tek siz olmak istiyorsunuz anlaşılan. Forumu sizin bu saldırgan ve sataşan davranışınız yüzünden terk ediyorum. Umarım egonuz tam anlamıyla tatmin olur. Netfotoğraf Adminlerine sonsuz teşekkürler. Hoşçakalın.

#suysal1' tarafından 26.04.2005 17:58:03 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 26 Nisan 2005, 17:44 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Sevgili dostum.

Belki maddi açıdan şimdi uygun gelebilecek x markalara yönelmek daha sonra seni tatmin etmeyeceği gibi seni fotograftanda soğutabilir. Biraz daha sabrederek biraz daha biriktirmeni ve Garanti bankasının desteğiyle yurt dışından almanı tavsiye ederim.
11 yıldır fotografla uğraşıyorum Canon,Nikon,Zenith dışında makine kullanmadım sebebi bu markalarım tüm enerjilerini ve yatırımlarını yalnızca fotograf üzerine yönlendirmiş ve yıllardır piyasada olmalarıdır. Belki ilk etapta sana mantıklı gelen özelliklerine bakıp çok çok iyi diyebileceğin bir makine alınca yetersiz kalabilir.
Aslına bakarsan ne yapmak istediğinede bağlı bu biraz, Yani ciddi ciddi fotograflar çekmek ve bu işten zevk alarak profesyonel olmaya çalışmakmı yoksa öylesine aile ortamı arkadaş ortamında kullanacağın anı fotografları içinmi bu sorunun yanıtı ilki ise biraz sabret maddi açıdan toparlayınca sana iyi bir maikne buluruz yurtdılından. Ben hiç unutmam ikinci makinemi almak için iki yıl para biriktirmiştim o zamanlar kredi kartı olayıda yoktu.

Son olarak daha fazla yol almış kaliteli ve gerçek işi bu olan markaların sana ve maddi durumuna uygun olan modellerini araştırmak lazım... Şimdilik bu kadar, Kendine iyi bak.

Işığın bol olsun

Tarih: 26 Nisan 2005, 19:13 - İp: yok
etacarinae
etacarinae (üye)
Ankara / Meraklı

centurion üstad valla mesajını okuyunca çok güldüm ve acaip derecede üzerime alındım !!! inşallah makinemin döner ekranıyla seninle beraber resim çektirmek kısmet olur. ekranı dönen makinen varsa hepsi kolay !!! suysal1 üstad sende lütfen yardımlarını bizden esirgeme. hoş bir şaka yapılmış, sadece tebessüm etsek daha iyi olmaz mı, özellikle bunların benim açtığım topic yüzünden olması sebebi ile bende mi forumu terk etmeliyim. lütfen bir birimize daha çok yardım etmek için uğraşalım.

Tarih: 26 Nisan 2005, 20:18 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Döner LCD nin yanında Ayran da olacak mı?

Tarih: 26 Nisan 2005, 21:06 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili suysal1,
neden bu kadar alınganlık gösterdiğini anlayamadım. etacarinae arkadaşımızın dediği gibi sadece espri yapmak istemiştim. yine de eğer istemeden sizi kırdıysam özür dilerim.

Tarih: 27 Nisan 2005, 09:11 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Centurion dediğim ya dün sol tarafımdan kalkmışım Aksilikler dün üzerimdeydi. Şakayı çok severim. Alay konusu olduğumu düşündüğümden ters anladm. Her yazı yazığımda alay konusu olacağımı düşünmüştüm. Şaka olduktan sonra problem olmaz. Ben de özür dilerim böyle tepki verdiğim için.

Döner'i Hosta'dan yerim. Ayranla harika olur. Döner LCD hastalığım buradan galiba

Tarih: 27 Nisan 2005, 09:51 - İp: yok
guronline
guronline (üye)
Yurtdışı / Amatör

geçen gün arkadaşa 270 milyona kodak 7330 aldık..3,1MP şipşak güzel makine..yeni başlayanlar alabilirler bence.

Tarih: 27 Nisan 2005, 10:11 - İp: yok