korsan131
korsan131 (üye)
İstanbul / Amatör

Lumıx Lz-2 mi Fujı S3500 Mü

hangisini tavsiye edersiniz?

Tarih: 18 Mayıs 2005, 21:30 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Fuji S-3500 / optik zoom x6 bu fiyatta iyi bir değer. Renk ayrımı ve düzeyi güzel.

Tarih: 19 Mayıs 2005, 15:59 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

dünyada yerden yere vurulan fujifilm ürünlerine türkiyedeki bu hayranlığı görünce sebebini anlamakta güçlük çekiyorum. s3500 son derece vasat bir makinedir. ayrıca fujifilm türkiye'nin bir kullanma kılavuzuna dahi 60 euro istediğini de fujifilm alma isteyenlerin takdirine sunuyorum.

sonuç: bence panasonic lz-2!

Tarih: 20 Mayıs 2005, 08:45 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

centurion yalan söyleme... görüşlerin aptalca bence

Tarih: 21 Mayıs 2005, 00:16 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

n'oldu positif, kuyruğuna mı bastık? niye böyle terbiyesizleştin birden?

Tarih: 23 Mayıs 2005, 08:57 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili centurion,
Dostumuz Adopro ile bir bağlantın /dostluğun / akrabalığın vs . var mı?

#burkay' tarafından 23.05.2005 10:27:36 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Mayıs 2005, 10:28 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

)) neden sordun sevgili burkay?
beni de yoksa onun gibi saplantılı biri gibi mi algıladın? (nikonm diye tutturmuş!) kendisini ne tanırım ne de bilirim.

burada maalesef bazen sinirlenip gerçek hayatta olduğumdan daha farklı bir kişilik sergilesem de, asla saplantılarım yoktur. tam tersine saplantılara karşı savaşım veriyorum burada... nbitekim positif denen firma arkadaşımız, kalkmış "yalan söyleme" diye buyuruyor, senin de çok beğendiğin fujifilm hakkında olumsuz fikir belirttim diye. şimdi böyle adamlarla hangi seviyede cevap vereceksin? ben yurtdışı sitelerde genel olarak fujifilm markası, özelde ise s3500 modeli hakkında olumsuz değerlendirmeler yapıldığından yola çıkıyorum. artı, bu forumda dahi kaç kişi fujifilm'in türkçe kullanma kılavuzu için 60-80 euro istediğinden şikayet etmediler mi, bunları belirttim. ama nick'i pzitif kendi negatif şahıs, seviyesini belli eden bir tarzda saldırıya geçti. şimdi, gel de bu vatandaşın fujifilm'den maddi çıkarı olduğunu düşünme (muhtemelen fujifilm bayiidir).

selamlar...

Tarih: 23 Mayıs 2005, 11:27 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

ne düzeyi...ne doğrusu... 1. fuji bayisi değilim ama fujiye daha ! yakınım. 2. kull.kılavuzu 60-80 euro DEĞİL ( yalan olan bu) 3. konuşma tarzın "vasat" şeklinde seni agresifleştirir.......................................................................................................

Tarih: 25 Mayıs 2005, 01:14 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

öffff- centurion sana cevap verdiğime şu anda pişmanım. çünkü senle hiç ama hiç garip görüşlerin üzerine tartışmak istemiyorum. Yani yazdıklarımı unut lütfen - sen öyle bil ben böyle.

Tarih: 25 Mayıs 2005, 01:30 - İp: yok
  • 1