Fotoğrafçılık Forumları
Kompakt Olarak Sony mi Canon Mu Nikon Mu
merhabalar ben yeni bir kompakt makina almak istiyorum yeni çıkan sony wx1 mi almam daha iyidir yoksakompakt manikalarda canon veya nikon mu almam gerekiyor. Eğer sony den farklı bir marka diyorsanız hangi model acaba ....
yardımınız için teşekkürler
bu fiyat ve ürün çeşitliliğinde insanın aklı karışıyor gerçekten
bende amatörden sıkılıp artık bir pro makina almaya niyetlenmiştim ve 3 gün önce canon eos 450 d aldım
piyasa fiyatlarıyla da kıyasladığımda bu makina bana 18 ay vade ile 1400 tl ye maloldu
Kompakt makinelerde Sony ve Canon öneririm. Özellikle Sony W serisi çok güzel ve çok tercih edilen modeller. Dediğiniz modeli inceledim çok güzel bir kompakt cihaz. Fiyatıda uygun ise düşünmeyin alın derim.
arkadaş w serisi güzel makine demiş ama bence deil renkler doğal değil bir kere alıcaksan canon ve fuji arasında tercih yap derim
Herkese merhaba
Bende bu konu hakkında bir başlık açacaktım ama madem açılmış sorumun cevabını buldum derken.... malesef hiç bir açıklayıcı cevap yok. bende kısa zaman içinde kompakt bir DFM almayı düşünüyorum. nikon s, sony w serisi arasında kararsız kaldım. Forumda takip ettiğim kadarıyla nikonu kompakt makinelerde başarılı bulmuyorsunuz. neden? bukadar kaliteli bir marka, kompaktta neden başarısız. adını; amatör olarak fotoğraf çekenlerle kirletmeyi göze alır mı sizce? Sony her alana el atmış bir marka olarak, sizce nekadar başarılı. kimisi w serisi başarılı diyor kimisi değil diyor. kimisi fuji al diyor.ben ürünlerini beğenmedim. canon çok pahalı. kodağı zaten öneren sayısı çok az. 400 TL üstünde bir para vericez ve boşa gitmemli. forum yardımı bukadar mı?
ayrıca MP ve optik zoom özelliği çok önemli değil mi?
çünkü nikon s630 bu özellikleriyle beni kandırmak üzere :D
sony içinde w210 serisini düşünüyorum, yada daha üst bir model
sanırım busefer daha açıklayıcı, daha tartışmalı cevaplar gelir. kompakt makine alacaklar için kafalarda soru işareti nekadar azalırsa okdar iyi
Uyarı
- Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
- T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
- Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
- Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
- Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
- Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
- Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
- Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
- Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
- Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
- Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
247529 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0131227 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-