Fotoğrafçılık Forumları
Kompakt İle Bebek Fotoğrafı.
Arkadaşlar kızım 7 aylık aoldu ama hala bi makinamız yok
Bu çılgın kompakt dünyasında kafayı yemek üzereyim.2 aydır hala karar verip alamdık.
fuji A 235 aldık renkler çok soluk geldi geri verdik.
limiti zorladık 600 e kadar çıktık.benim için önemli olan hareket sensörü,capcanlı renkler i ve kullanmı kolay olsun.kafam okadar karışıkki ne alacağımı şaşırdım.KIZIMIN BU GİDİŞLE DOĞRU DÜRÜS HİÇ FOTOSU OLMICAK.nolur bireleri yardım etsin son noktayı koyayım.
işte bi kaç model
PANASONİC FS10
FUJİf60 fiyatını bilmiyorum
CANON A 3000
SONY W290
SONY W 275
hadi nolur artık karar vereyim
ASLINDA GÖNLÜM SONY YADA PANASONİCTEN YANA.
HİÇBİRİ OLMAZSA VERDĞİM MAKİNAYI GERİ ALCAM
#esra05100' tarafından 18.04.2010 17:23:51 tarihinde düzenlendi.
#esra05100' tarafından 18.04.2010 17:28:40 tarihinde düzenlendi.
öncelikle konu başlığınız yanlış, konu kısa zamanda kilitlenecektir. bu makinelerde sony w serisi iyidir ama sakın s serisine bulaşmayın. akşam vakti floresan ya da ampül ışığında çekerseniz hiçbir kompakt makine ile ufaklığı sabit yakalayamazsınız. doğal ışığı arkanıza alarak çekin, gündüz çekin. sony iyi allar pullar fotoğrafı renkler canlı görünür ama unutmayın en önemlisi ışık.
Konu başlığını değitirmezseniz yanıt falan alamayacaksınız. Kısa süre sonra yöneticiler konuyu kilitleyeceklerdir.
Önce konu açma kurallarını okuyun. Sonra ne istiyorsanız ona göre bir başlık bulun. Yanıtlar gelecektir.
teşekkürler başlığı değiştirdimbenimde aklımda w290 w310 yada panasonic fs 10 var.dün canon ıxus 95 i inceleme imkanım oldu renkler sonye göre soluk.evet canonu da eledim geriye sony ve panasonic kaldı
siz canonu eliyosanız hiç bir şey bilmiyorsunuz demektir. Dünyanın en iyi fotoğraf makinası birinci sırada canon gelir ve gerçekten sizin çekeceğiniz en iyi marka ve modeli ben biliyorum ne alırsanız alın benim size vereceğim een iyi marka ve modeli ben biliyorum fakat makina konusunda bir daha kızgınlığım nedeniyle kimseye yardım etmeyeceğim.burdaki arkadaşlarınız size ne tavsiye ediyorsa onların yazdıklarını dikkate alın ,ama ne yaparsanız yapın o cocuğun bunların dedikleri makinayla yinede resimi kaliteli ve net alamıyacaksınız..size kolay gelsin...
#kalbens34' tarafından 18.04.2010 22:34:02 tarihinde düzenlendi.
sayın kalbens öğrenmişsiniz bir tane makine herkesi ne isterse ona yönlendiriyorsunuz. yardımcı olmayacaksanız cevap atma zahmetinde bulunmasaydınız. hanımefendi bilgisi olmadığı için bizlere danışıyor bu bir, dünyanın en iyisi canon falan da değildir bu iki.
bolu beyi sen istanbula gel sirkeci doğubanka hayyama ve birde kastel hana çık toplam özel servis 20 tane ve çevrede yetkili servislere ve çevredeki bütün makina satan esnaflara danış 100 kişiye sor sana canon harici bir makina tavsiye etsinler ondan sonra benimle pazarlığa girersin.çok meraklısın ama henüz son sistem makinadan anlamıyorsun cahil insanlara bilgisizlere bundan sonra cvb vermiyeceğim.benim tavsiyemle şu anda tam bu forumda 12 kişi son teknoloji makina aldı herkes ayrı ayrı özelden bana minnettarlığını sundu tabi sen istanbulu bilmediğin için teknolojiyide bilmiyorsun bir araştır derim şöyle bir istanbula doğru uzan yada en azından lestgodijital tr ve yabancı web sitelerini gez derim sana kolay gelsin..
Nasıl tavrılar bunlar böyle.. Cahil mahil... Ne kadar ayıp. Burada insanlara yardım etmeye çalışıyor herkes.
Canon kullanıyorum. Gayet memnunum. Eskinden Pentax kullanıyordum, satıp Canon'a geçtim. Canon'dan memnum olmama rağmen pek çok üstün özelliğinden dolayı Pentax'ı sattığıma da pişmanım. Bir çok Nikon kullanan arkadaşım var. Çok da memnunlar. Keza Sony kullanıcıları..
Fotoğraf makinesinde markadan çok ihtiyaçlar önemlidir. İhtiyacınıza göre doğru makine bir cep telefonu da olabilir, Hasselblad da. Şimdi hanımefendi Canon almazsa fotoğraf çekemezmiş... Yok daha neler..
Esra hanım,
Bolubeyi'nin dediği gibi kompakt makineler ile zor, hangisini alsanız bir tarafı size eksik gelecektir. Ama daha ciddi makineler de eğer ki fotoğraf sizin için çoook çok önemli değilse büyük bir yük getirecektir. Lensi idi, aksesuarıydı, sonsuz bir döngüye girersiniz.
Kompakt makinelerle çok ilgilenmediğim için somut bir model öneremiyorum ama tavsiyem size, ilgilendiğiniz makinelerle çekilmiş fotoğrafları incelemeniz. Bunu da test sitelerinin sayfalarından yapmayın ama. Gerçek hayat fotolarını kıyaslayın. O zaman size en çok hitap eden cihazı alırsınız.
www.flickr.com dünayının en büyük fotoğraf paylaşım sitelerinden birisidir. Arama kısmına ilgilendiğiniz cihazı yazın. Çıkan fotoğrafları inceleyin derim ben.
Ya da http://www.pixel-peeper.com/digicams/ linkinde üst tarafta makineleri seçerek oradan da doğrudan flickr fotolarına ulaşabilirsiniz.
Saygılar..
biz burada forumda biraz bilgimiz dahilinde bir şeyler vermeye çalışıyoruz kendi açımızdan yeterli olsun olmasın herkesle bir şeyleri paylaşmak için,inanın tam gece gündüz araştırdım 1 ay boyunca acaba dedimki canon sx210ıs mi alayım dedim yoksa nikon S8000 modelinimi diye 2 si arasında kaldım ve nitekim her türlü yerli yabancı sitelere girdim her ikisi arasında hangisinin daha iyi özellikleri vedaha kaliteli olduğunu ve arasında bu forumdan bile bilgi almak için topik açtım fakat henüz her 2 makinada yeni ürün olduğu için gerekli tatmin edici cvb alamadım.fakat farklar bence canonda biraz daha fazlaydı ve son görüşüm sirkeciye gitmem oldu marka olarak her esnaf ve yetkili yada özel servislerle yaptığım iletişim ve aldığım bilgiler neticesinde herkes canonun marka olarak hepsinden önde olduğunu kalite sağlamlık ve kullanım açısından canon modelini ön plana çıkararak bunu almamı tavsiye ettiler gerçekten aldığım makina henüz daha türkiyeye gelmediği halde 25 gündür elimde gerçekten inanılması güç net keskin resim ve video çekimleri verdi bunu compakt olarak tavsiye ettim ve sizlerle paylaşmak istedim ve benden bilgi olarak toplamda 12 arkadaşımız çeşitli illerden benim tavsiyemle bu ürüne sahip oldular onlar gibi bende amatör kullanıcıyım.gerçekten alan arkadaşlar benim gibi aynı düşüncelere sahip oldular.fakat buradaki paylaşmak istediğim 2 arkadaş zannettilerki ben pazarlama işi yapıyorum yada yönlerdiğim kişilerden para(komisyon) alıyorum diye gönül isterki herkesin iyi bir şeyler alsın ve tüketici olarak herkesin isteklerini karşılayabilsin fakat bazı arkadaşlar bunu yanlış algıladılar ve benim bu makinayı bilmedikleri halde bir kere bile ele alıpta bu makina nasıl bir şey diye sormadılar ve başladılar burada forumda bilgileri yanlış yönlendirmeye,durum bundan ibaret zaten aranızdan 1 ay süre gibi işlerimden dolayı ayrı kalacağım kimseye karşı kızgınlığım yok önemli olan insanları doğru yönlendirme istekleri açısından herkes fotoğrafçılık konusunda paylaşmak ve bilgiden ibaretti sanırım bazı arkadaşlarım bana inanan kişiler bu bilgileri paylaşıp özelden en az bu ürüne sahip olmak için 100 lerce mail attılar ve herkese gereken cvbı yazdım.bilgiler böyle herkese, saygılar sunuyorum..
dediğiniz gibi "biraz bilginiz dahilinde" insanlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz. ama unutmayın yarım doktor candan eder. canon çok iyi bir markadır evet pazarı da nikonla beraber elinde bulundurur. istanbul esnafı ve tamircileri tarafından da dünyanın en iyi makinesi seçilmiş madem siz öyle diyorsanız öyledir. bir ay önce tanışıp öve öve bitiremediğiniz ve 12 kişinin duasını aldığınız sx210 modelini henüz görmedim ama özelliklerine göre çok iyi bir makinedir. canona yakışan bir modeldir. fotoğraf bilgimi sizinle yarıştıracak düzeyde değilim ne yazık ki, sx210a 550d den iyi diyerek fotoğraf bilginizi herkese gösterdiniz zaten. bunların hiçbirisi problem değil, polemiğe girme sebebi değil elbet ancak bu başlığın sahibine kimseye yardımcı olmam gibisinden sitemde bulunmuşsunuz ve biraz aşşağılar tarzda konuşmuşsunuz ki hiç hoş değil bana göre, yardımcı olmak istemiyorsanız olmazsınız. saygı benden.
inanamıyorum bir açtım topiği neler olmuş.kalbens34 söylediklerinizi kınıyorum. Sizi ,kimse cvp yzmanız için bana yardımcı olmanız için zorlamadı. .neysede sizinle münakaşa etmicem.eğer makinalar hakkında biraz olsun bilgim yada inceleme imaknım olsaydı zaten yardım istemez lendi bilgim doğrultusunda makinamı seçerdim ama baştan da belirttiğim gibi evet hiçbir bilgim yok!!!
bolubeyi ve glorfindel arkadaşım önerileriniz için size teşekkür ediyorum.hoşçakalın
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Vakıfbank Mobil Fast 7/24 Eft İle Para Gönderme Nasıl Yapılı
12 Oca. 2025, 00:12 prodersler
019212 Oca. 2025, 00:13
prodersler -
Adsense Vergi Bilgilerini Girme Eksik Belge Uyarısı
09 Oca. 2025, 19:35 prodersler
018809 Oca. 2025, 19:35
prodersler -
Huzur Veren En Güzel Müziksiz İlahiler
09 Oca. 2025, 14:53 prodersler
020009 Oca. 2025, 14:53
prodersler -
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
291810 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Sürücü Belgesi Ehliyet Yenileme Ücreti Yatırma
06 Ara. 2024, 20:11 prodersler
027206 Ara. 2024, 20:12
prodersler -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
041808 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi