congulus
congulus (üye)
Yozgat / Amatör

Kodak Z740 Almak İstiyorummmmm

merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum bu sıralarda acayip bir fotoğraf merakı sardı kodak z740 fotoğraf makinesini bir arkadaşım tavsiye etti fakat dettaylı bir bilgi vermedi bana yardımcı olursanız sevinirim vereceğim paraya değermi ayrıca tırtıl kardeşe beni uyardığı için teşekkür ederim

Tarih: 21 Nisan 2006, 17:13 - İp: yok
palax
palax (üye)
İzmir / Amatör

congulus merhaba.

1 senedir Kodak Z740 kullanıyorum. Yeni S9500 satın aldım. Ve temiz kullandım makineyi. Arzu edersen makineyi sana satabilirim. Çantası+256MB Memory kart+Masaüstü tripod la
birlikte. Bana mail atarsan ayrıntılı şekilde görüşürüz.
Mail adresim:
[email protected]

Tarih: 21 Nisan 2006, 17:52 - İp: 81.***.**5.160
ahmetdemir
ahmetdemir (üye)
Yozgat / Amatör

bende satıyorum z740imi? alacağın paraya değer kesinlikle. bende yanında 8 adet sıfır philips 2300lük pil, şarz makinası,tripot veriyorum. daha bir seneden fazlada garantisi var. [email protected]

Tarih: 21 Nisan 2006, 22:47 - İp: 85.***.**5.212
ptmr
ptmr (üye)
Bursa / Amatör

Artıları:
+ Başarılı Beyaz Dengesi, %90 oranında başarılı sonuç veren otomatik modu, 10x optik zoom, Ekranı, Pil ömrü, kırmızı göz önleme başarısı, 5 mpixel oluşu, sınırsız video çekimi, TV çıkışı oluşu, SD kart desteklemesi ve bu kartların en ucuz kartlar oluşu..
Eksileri:
- Titreşim önleme modu yok, video çekimi yüksek kalitede saniyede 13 kare alıyor, Gece çekimlerinde Flaş biraz yetersiz kalabilir..

O paralara alınabilecek En ideal makinadır. Daha iyi makina yokmu? var ama pahalı..
NOT: Dx7590 kullanıyorum bilfiğim kadarıyla sadece lensi farklı ve ben fazlasıyla memnunum..

Tarih: 22 Nisan 2006, 00:10 - İp: 85.***.**5.83
tanyolac40
tanyolac40 (üye)
Kırşehir / Doğa Fotoğrafçısı

merhaba.
2 ay önce aldığım kodak z740 makinamı satıyorum.
Varta Easy Energy şarj makinası = 1aylık
4 adet varta 2100 şarjlı pil = 1aylık
2 adet varta 2300 " = 2 haftalık
1 adet tripot = 2 haftalık
1 adet kodak çanta = 2 aylık
makinanın yanında bunlarda hediyedir.
makinanın garanti belgesi, faturası,fişi kutusu .... herşeyi mevcuttur.

(arkadaşım kendim için demiyorum ama 2. el makina almanı tavsiye ederim. ister aliden ister mehmetten al. ama ikinci el aldığında daha garantili almış olursun. sebeb ise bir önceki aldığım makina 10 gün içinde bozuldu, aldığım fotoğrafçıya götürdüm. yok hatalı pil konmuş. yok piller adiymiş. gibi şeyler söyleyerek makina garantiye alınmadı. zaten garantiye ginden bir makinede sağlam dönmez. yada parça değişirler. makinanın fiyatı kadar para isterler. demek istediğim şu; fotoğraf makinesi alırken garantiye değilde düzgün çalışıp çalışmadığını kontrol et derim. ) saygılar.

Tarih: 22 Nisan 2006, 08:01 - İp: 85.***.**1.216
  • 1