pelin_rtrk
pelin_rtrk (üye)
İstanbul / Amatör

Kodak Z712 Canon S2 Is ??

Fotoğraf makınasını amator cekımlerde kullanmak uzere alıcam. Zevk için yani.
Bu 2 fotograf makınası arasında kaldık.
Kodak easyshareZ712 Canon powershot S2 IS 'e göre daha ıyı ozellıklere sahıp ama kodak easyshare Z712 yorumlarında cok fazla pıl yedıgı yazıyodu. o aklımızı cok karıstırdı.

Pil hakkında Bir Sitede okudugum yorumlar

*PİL!!!! 4 tane trust 2700mah ni-mh pille lcd kullanmadan vizörden 100 çekim yapamıyorum
*pil çok büyükbir dezavantaj acilen bir çözüm bulmaya çalışıyorum orjinal şarjlı pilini bulmak çok zordan biraz daha öte normal bir 2500 mah şarjlı pille ancak 10 poz çekebiliyorsunuz
*pil canavarı

Kodak Easyshare Z712 mi? Canon Powershot S2 IS mi?
sız hangısını onerırsınız?

Tarih: 18 Haziran 2008, 02:20 - İp: 85.***.**8.105
el-cezeri
el-cezeri (üye)
İstanbul / Meraklı

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 19 Haziran 2008, 14:38 - İp: 78.***.**3.23
pelin_rtrk
pelin_rtrk (üye)
İstanbul / Amatör

yok vazgecmedım sadece yazmayı unutmuşum.
baska konuları ve sıtelerıde takıp edıyorum.baktıkca aklım karısıyor.

Tarih: 19 Haziran 2008, 15:06 - İp: 88.***.**5.87
wolwerine2
wolwerine2 (üye)
Eskişehir / Amatör

flickr.com da muhakkak H2 nin fotolarını incelemeni öneririm.

Tarih: 19 Haziran 2008, 17:19 - İp: 88.***.**7.197
gaijin
gaijin (Objektif)
İstanbul / Meraklı

kodakz712 s2den dahamı ıyıymıs kim yapmıs bu yorumu???
daha iyi bir makine degil,oyuzden sadece pil sorunu yuzunden degil, kodak makine almayın kesinlikle tavsiye etmem.
s2 sıfır bulunabilecegini sanmıyorum s5 dusunebilirsiniz oldukca iyi bir makine.
h2yıde sıfır bulabilirmisiniz bilmiyorum.

ama benım sahsi sıralamam
1.h2
2.s3-s5
4.
5.
.
.
.
.
100.000+ kodaktan herhangibir makine.

sony canon arasında kalmadıysanız panasonic fz18
veya fuji s6500 gibi modeller dahada iyi secenekler.

Tarih: 19 Haziran 2008, 18:58 - İp: 78.***.**6.226
pelin_rtrk
pelin_rtrk (üye)
İstanbul / Amatör

@Wolwerine2
Flickr fotografları gercekten cok guzel fakat bu fotograflarda azda olsa photoshop vardır mutlaka gerçi dıger sıtelerdede ornek fotograflarına bakmıstım onlarda guzeldı.zaten markası ne olursa olsun makınanın manuel ayarlarını ogrenmeden bu kadar guzel cekımler yapamam heralde.

@gaijin
kodakz712 s2den daha ıyı dıye ben karsılaştırma sıtelerınde gordugum kadarıyla amatorce soyledım.kullanmış bırı olarak değil.zaten benım yorumlarımıda bu kadar profesyonel varken dıkkate almasın kımse.yanlış anlaşılmasın yani.

Tarih: 19 Haziran 2008, 20:07 - İp: 88.***.**3.99
wolwerine2
wolwerine2 (üye)
Eskişehir / Amatör

Eğer bütçeniz dahilinde ise
mesela bence AK'tan o makinayı 500 e alırsınız,550 dediğine nbakmayın pazarlık payı koyuyor.Hatta ben 460-470 bile alırım

Neyse bence ilk tercihiniz muhakkak Sony H2 olsun.Şimdiye kadar Diğer H serileri H2 kadar net keskin ve güzel fotolar vermiyor...

Tarih: 19 Haziran 2008, 21:31 - İp: 88.***.**7.119
pelin_rtrk
pelin_rtrk (üye)
İstanbul / Amatör

kodak z8612 hakkında ne soylersınız??

Tarih: 20 Haziran 2008, 16:37 - İp: 85.***.**2.13
wolwerine2
wolwerine2 (üye)
Eskişehir / Amatör

Fiyat ?

Tarih: 21 Haziran 2008, 06:15 - İp: 88.***.**8.137
pelin_rtrk
pelin_rtrk (üye)
İstanbul / Amatör

@Wolwerine2
Doğubanktaki Sony H2 den bahsedıosun heralde.
Ak elektronıkte 550 Ytl di.

Tarih: 21 Haziran 2008, 15:03 - İp: 88.***.**8.80
wolwerine2
wolwerine2 (üye)
Eskişehir / Amatör

hayır Z8612 nin fiyatını sordum

Tarih: 22 Haziran 2008, 03:18 - İp: 78.***.**5.237