mathamath
mathamath (üye)
İstanbul / Amatör

Kodak Z700 Veya Olympus C725,yardım

selam arkadaşlar...
biraz araştırma yaptıktan sonra kodak z 700 ve olympus c-725 arasında kararsız kaldım.lütfen yardımcı olur musunuz...ayrıca 300-350 ytl civarında olan makine önerilenizide bekliyorum..
teşekkürler.
( bu makinelere ait örnek resimleri olanlar buraya eklerse çok sevinirim)

Tarih: 2 Ocak 2006, 20:25 - İp: yok
parody
parody (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

Z700 500-550 ytl civarı olması lazım ama.. Olympusu bilmiyorum ama z700 den pek fazla birşey bekleme bence.. Herşeyden önce lensi üst sınıf değil..

Tarih: 3 Ocak 2006, 08:12 - İp: 85.***.**0.46
heytbetuna
heytbetuna (üye)
İzmir / Amatör

yok artık ne yaptın sen. 340 milyona aldım alışveriş sitesinden Kodak Z700 (yarı pro) 256 mb da SD kard takınca 4mp lik tam 196 tane resim çekiyorum.Şu ana kadar 350 tane resim çektim (başlamadan önce tüm modlarını iyice öğrenmen gerekiyor yoksa çektiğin fotolarda el titremesi yaparsan tekrar çekmek zorunda kalırsın ama alıştığında buda ortadan kalkıyor.) ve fotograflar çok hoş çıkıyor.(yakın zamanda çektiğim fotoları net fotograf galerisine ekleyeceğim)
-Olympus için bir şey diyemeyeceğim.(kullanmadım hiç)
Ben Z700 için tek eksik tarafı SCN modunda herşeyi makina ayarlıyor.O mod beni pek tatmin etmedi.AMa makro, PAS, hareketli çekim, makinanın kendinde ayarlı modlarınla (portre , yazı,gibi) sonuçlar gerçekten takdiri hak ediyor.
-google a girip Z700 review ve spe. diye aratırsan hem örnek fotoları hemde çokça dökanını bulabilirsin.Eğer istediğin başka bir şeyler varsa bana ulaşabilirsin.
-Firmware versiyonu yeniledim ve türkçe oldu bu da gayet hoş bir ayrıntısı..diğer yeniliklerine pek bakamadım daha...

#heytbetuna' tarafyndan 05.01.2006 12:25:18 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Ocak 2006, 12:20 - İp: 85.***.**9.203
heytbetuna
heytbetuna (üye)
İzmir / Amatör

-Diğer modelede gidip yakında bakmanı öneririm.Onun hakkında pek bir bilgim yok ama fazla bir özellik ve foto bakımından önde olacağını pek zannetmiyorum.

#heytbetuna' tarafyndan 05.01.2006 12:21:30 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 5 Ocak 2006, 12:22 - İp: 85.***.**9.203
foreply
foreply (üye)
Konya / Firma

ben 2 yıla yakındır olympus c5060 kullanıyorum.gerek cekım modları olsun gerekse kullanım kolaylıgı acısından cok rahat.bu ara fıyatları bılmıyorum ama senın sordugun c725 ı www.olympus.com da bulabılırsın galıba.ben hala kullanıyorum ve uzun bır sure de degıstırmem galıba.tavsıye ederım hem studyo hemde doga da.

Tarih: 5 Ocak 2006, 21:12 - İp: 85.***.**0.17
mathamath
mathamath (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşlar cevaplarınız için sağolun...
pretec DC3A30 u da düşünmeye başladım,okuduğum yorumlara bakılırsa alınabilir gibi duruyor.ne dersiniz?

bu makinelerin fiyatları ve özellikleri hemen hemen bir birine yakın gibi duruyor o yüzden seçim yapamıyorum...

Tarih: 6 Ocak 2006, 21:14 - İp: 85.***.**3.26
  • 1