Fotoğrafçılık Forumları
Kodak P850 - Canon S2is ?
Selam Arkadaşlar
Foto merakıyla birlikte azar azar başlamak istiyorum.Nette siteleri inceliyorum makinaları özellikleri fln. Rakamlar değerler kıyaslamalar fakat en geçerli kıyas olan görüş ve deneyimlerinizi bekliyorum.
Optimum bir makine almak istiyorum (kendi bütçeme göre)bir kaç sene kullanacağım. Kodak P850 ve Canon S2 is arasında kaldım.bir de s3 ve p712 ler var.
Anlayacağınız Canon-Kodak makinalarına yöneldim. Alternatif önerilere de açığım. En önemlisi nereden almalıyım? Kredi kartıyla taksit yaptıracağım nakitim yok maalesef.
Kodaklar da canonlardan farklı li-on pil var. Daha önceki makinama pil yetiştiremiyordum, makina kadar para harcadım.Şarjlı pil aldım fakat şhemen bitiyo şarj ise çok zor doluyordu eski makinam hp. Bu yüzden Kodak lara biraz daha yakın duruyorum. Performansları nasıl bilemiyorum tabii.
tabiki kodak derimm nedense insanlara kodak deyince akıllarına film makarasından baska bisey gelmio halbuki kodagın yaptıgı atılımlarr ortada sana kodak p880 i tavsiye ederim bende ondan alcam dövizin düsmesini bekliyorum ayrıca suan da kodak z740 kullanıyorumm o bile sahanee yani demem oki canon diye marka pesine takılma canonun hatalı modelleri hala piyasa cirit atarken burada insanlar bide o modelleri öneriyolarr oyüzden kodak al bak keyfine derim ben sahsenn
Kağnı gibi makina kodaklar.
merhaba
belkı fotograf kalıtesı olarak senı tatmın edebılır
ama gercekten cok yavas makııne kodak o yuzden S2 tabıı fıyat*performansta onemlı ama aralarında ucurum bır fıyat farkı yok..
Kodak yavaş makine mi? Daha önce kullandınız mı kompakt olmayan modelleri merak ettim şimdi...
Ben P880 kullanıyorum, geçenlerde arkadaşlarla buluşup dağ bayır dolaştık. Birinde S9500, birinde H1 vardı ve hayretle makinemin fokus hızını/kabiliyetini inceliyorlardı, acıdım adamlara... Yavaş derken neye göre yavaş olduğunu da belirtirseniz bizde kıyaslama yapma şansı bulacağız...
Güneşli havada bir çok makina kolay focusluyor.Ayrıca p880 modelini de kullandım iç mekanda ve dış mekanda,S3 IS S2 IS kadar hızlı olamaz.Focus konusunda Ve zoom MOtoru konusunda USM motor kullanmdığınız için bilmiyor olabilirsiniz.Hız ve sessiz olması ile ön plandadır USM motor.
bir çok action fotografçı be sebepten dolayı Canon Optik düzenekleri kullanmaktadır.Dünya kupasında kale arkasının tamamı neredeyse Beyaz Kırmızı halka Canon optiklerle doluydu.
Canon Optik düzeneğinin hızlı olduğu bir çok kişi tarafından biliniyor.
Hoşçakal kcbilir.
evet evet s9500 ve h1 kodak a gore yavas kalıyor
olabılır ama zaten s2,h1 ve s9500 e gore kızlı oldugundan dolayı(netleme,zum,deklansor)Kodaktan da hızlı olmus oluyor
Dünya kupasında kale arkası elbette Canon&Nikon + koca optiklerle dolu olacak, bahsettiğim P880 modellinin SLR-Like olduğunu belirtmeme gerek yok değil mi? Kim oraya giderde 5,8x zoom'lu P880'i kullanır? Üstelik anladığım kadarıyla Tartaros bu makineyi para kazanmak için almıyor, özelliklede belirtmiş bütçeme göre diye. Ha param var der, en güzelini istiyorum der bizde ona göre öneririz baba bir SLR ve objektif. Ayrıca sözkonusu olan Kodak P serisi iken USM motordan neden bahsettin anlamadım dostum, P serisinde Manual Zoom var, motor yok. Ha elbette her makinenin diğerlerine göre üstün olduğu özellikleri vardır ancak S9500 ve H1 ile karşılaştırmış biri olarak Kodak'ın fokusuna kağnı dedinizmi bende o kağnının tepesindeki oluyorum E hal böyleyken Tartaros'a tavsiyem makineleri eline alıp iyice incelesin öyle karar versin diyorum...
Bu arada, Burkay bana yine gülücüklerini yollamışsın kaçmadı gözümden
Azya tümdengeldin ama bence yanlış geldin, kişisel görüşüm şu şekilde (sadece sensör büyüklüğü ve fokus kabiliyetini baz alarak): H1, S2, S9500&P850&P880
Sevgiler...
Bu arada ben bu makineyi iç mekan ve manzara için tercih ettim. Bu fiyata SLR-Like olupta 24mm olan bir makinede bana önerir misiniz? 8MP olsun lütfen...
kusura kalmayın ama bizim kötü kodak z740 bile geniş açıda s2den daha hızlı netleme yapıyor. s2-->0,5 sn z740 -->0,4 sn inanmayan dpreviewe bakabilir
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Canon 600d Görüntü Görüntülenemiyor, Bilgisayarda Yeşil
16 Ara. 2024, 08:32 alarissa
178025 Ara. 2024, 13:11
mete007 -
-
-
-
-
Canon Eos 1d Mark İv İş Görecek Seviyedemi ??
30 Eki. 2022, 00:48 thief_88
0106430 Eki. 2022, 00:48
thief_88 -
Nikon D5000 Yerine Nikon D3200 D7000, Canon 600d, Sony A58
27 Oca. 2022, 20:01 muharremuzun
1248119 Eki. 2022, 18:24
fedayi_86 -
-
Sizce Hangisi Sigma Apo 50-500 / Canon Ef 100-400 Mm
06 Nis. 2022, 16:21 cetoo46
0593406 Nis. 2022, 16:22
cetoo46 -