aydd
aydd (üye)
Gümüşhane / Amatör

Kodak Makinede Şu Özellikler Varmı

arkadaşlar kodak cx 6330 da şu özellikler mevcutmu elime bi digital makine kullanma imkanı geçti şunları farkettim mesela çekim yaparken el kıpırdamasından görüntüü bulanık çıkıyoo bu cx 6330 dada aynımı yuada tüm d. makinalar bunu yapıyomu
ve bide cx6330 pc ye bağlantı kurduğumuzda fotoğraf çekimi yapabiliyozmu pc nin enerjisini kullanara yani pilsiz olarak kullanma imkanımız varmı benim kullandığımda böle bişey yoktuu çekim yapmasına izin vermiyodu ?

Tarih: 26 Mart 2004, 22:26 - İp: yok
blnf717
blnf717 (üye)
Bolu / Amatör

Ben bu Kodagi merak ettim simdi alacak degilimde bu aletin pilleri extra doldurma cihazindami doluyor. Ben hemen hemen bütün makinalarda Adaptör girisi vardir diye biliyorum. Sonylerde öyle ister pilini Adaptör takarak kendi icinde doldurun isterseniz extra doldurma aletinde doldurun. Adaptör takili ikende istediginiz kadar cekim yapilabiliyor. PC ye USB takildiginda bildigim kadari ile hic biri cekim yapmiyor.Belki yapan vardir ben bilmiyorum. Ama tahmin etmiyorum PC den enerji laip calisan makina belki web cam olarakta kullanilan eletlerde oluyordur.

Tarih: 1 Nisan 2004, 15:40 - İp: yok
trilye
trilye (üye)
İstanbul / Amatör

http://wwwtr.kodak.com/TR/tr/consumer/pdf/cx6330.PDF
burdan yada kodak'ı sitesinden girerek aradığın bilgilere ulaşabirsin.senin dediğin olay sanırım sadece dock ünitesi denilen ayrı bir aparat alarak gerçekleşebiliyor.

Tarih: 1 Nisan 2004, 22:50 - İp: yok
ahmetdemir
ahmetdemir (üye)
Yozgat / Amatör

makinayı pilsiz kullanamazsın

Tarih: 10 Şubat 2007, 23:36 - İp: 88.***.**5.24
kadirmen
kadirmen (üye)
İstanbul / Amatör

el kıpırdamasında bulanıklık önleyici benim bildiğim kodak z612 de var yeni çıkan kodaklarda oluyor bu özellik değeride galiba ISO die ölçülüyo sony W100 'de ISO1250, kodak z612 de 800/1000 galiba

Tarih: 15 Şubat 2007, 00:07 - İp: 85.***.**2.221
  • 1