oguz orhan
oguz orhan (üye)
İzmir / Amatör

Kodak Dx7590

Yaklaşık 2 hafta önce kodak DX7590 aldım, 5Mpix ve 10optik zoom var. Daha Önce de DX4330 kullanıyordum ve memnundum. Sormak istediğim; bu makinada 3.5cm den makro çekimde netleme yapabiliyor ama örneğin bir karıncayı çok detaylı çekemiyorum, daha yakından çekim için bir yol var mı? İkinci sorum ise; Makineyi alırken 512MByte SD bellek hediyesi ile izmirde 502$+KDV ye aldım, bu fiyat normal mi?

Tarih: 26 Aralık 2004, 05:10 - İp: yok
immune
immune (üye)
Manisa / Amatör

Oğuz Bey makinanız hayırlı olsun. Ben de Kodak 7590, panasonic FZ20 ve HP 945 arasında gidip geliyorum. Hangisini alacağıma karar veremedim. 7590'ı İzmir'de nereden aldığınızı sorabilir miyim sakıncası yoksa?

Tarih: 6 Şubat 2005, 23:20 - İp: yok
oguz orhan
oguz orhan (üye)
İzmir / Amatör

Şahsi kanaatim olarak HP almanızı kesinlikle tavsiye etmem, ben bir yakınıma HP (3.3mpix, 3optik zoom) aldım. Kesinlikle memnun kalmadım. En basta renkler cok yapay. Gece çekimlerinde özellikle çok kötü. Goruntude dikkatle incelediğinizde parazit benzeri karıncalanma var. Daha önce G-Smart tipi ucuz makinelerden de biliyorum görüntüsü bunlara yakın (tabii ki onlardan daha iyi ama.. yeterli değil.)

Panasonic hakkında bir fikrim yok. Kullanan arkadaşlar varsa fikirlerini alabiliriz.

Saygılar.

Tarih: 7 Şubat 2005, 01:18 - İp: yok
  • 1