Fotoğrafçılık Forumları
Karar Veremiyorum
Hangi Makine Sizce İyi?
Ben manuel özelliği olan fiyatı 500-550ytl yi geçmeyecek bir digital fotoğ. makinesi arıyorum.Kendim yaptığım araştırmalarda kodak dx-7630,canon A85ve Fuji E 500 makineleri uygun gibi geldi. Açıkca kodak bayağı ucuzlamış mp. bakımından da yüksek olduğundan ona meğilim var. Başka bir marka veya bu markaların yorumu lütfen.
Sevgili sosyalcan, unutmaki pixel kadar lens kaliteside önemlidir.
Kodak ve fuji bildiğin gibi film markasıdır.Ama canon fotoğraf makine üreticisidir.Pixelle iş bitseydi, okadar oem türünde markalar varki 6-7 pixel diyor ama çektiği fotoğraflar iğrenç ötesi.Yani kıssacası iyi fotoğraf için, fotoğraf üreticisi bir marka seç derim.Yinede karar senin.yilmazfoto
Nikon 4800 : 4 mp - 8x optik zoom - 640x480 30 frame video - 1 cm macro -----550 milyon
Olympus c770uz : 4 mp - 10x optik zoom - 640 x480 30 frame mpeg 4 video - 3 cm macro - tiff çekim özelliği (bunu arkadaşa aldık) ----690 milyon
bu iki makineden biri senin işini rahatlıkla görür satan yer doğubank'ın yan tarafında küçük bir dükkan ama adını hatırlayamadım.
-her iki makinede garantili satılmakda yani yurtdışından falan getirilmiş değil...
ayrıca Fuji s7000 - 825 YTL - Olympus c8080 - 1325 YTL idi fiyatları dün aldım.
- 1