camgöz666
camgöz666 (üye)
Eskişehir / Amatör

İyi Ve Ucuz Bir Dfm İstiyorum

hp r507 ve canon a 400 arasında kararsızım megapixel ne kadar önemli benim gibi bir amatör için 3.2 yetr mi bana yardm edin veya baska bu fiyatlarda hangi makinayı önerirsiniz

Tarih: 17 Mayıs 2005, 18:01 - İp: yok
adopro
adopro (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

arkadaşım bu forumda bas bas baharıyorum bırakın hp kodak bilmem ne mmakşinaları nNİKON ALIN ARKADAŞLAR SİZE TAVSİYE HER FİYATTA VAR.

Tarih: 17 Mayıs 2005, 18:08 - İp: yok
mustafam
mustafam (üye)
Ankara / Amatör

A400 yerine A510 almayı da bir düşünün derim. Aralarında 90 YTL fark var. Yalnız 510'daki manuel ayarlar fotografçılığınızı geliştirmede faydalı olacaktır.

Tarih: 17 Mayıs 2005, 19:20 - İp: yok
ugur photo
ugur photo (üye)
Ankara / Firma

nikon coolpix 4100 (4 mp+3xoptik zoom)..... 400 ytl
konica-minolta E50 (5 mp+3xoptik zoom .....500 ytl
canon A85 (4 mp+ 3x optik zoom) .....500ytl

gibi marka ve modelleri incele.
gerçek fotoğraf makinesi üreticileri ve yılların tecrübesi olsun..

HP gibi firmalar çin de makineyi yaptırıp, üzerine sadece isimlerini yazdırmaktan başka birşey yapmayan ama bir gerçekki pazarı iyi olan , isimden satan firmalar.

hele ki servis ve aksesuar konusunda bir felaket..!
saygılar

Tarih: 18 Mayıs 2005, 11:57 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

hp makinayı tamamen aklından çıkar bir kere!!!
Sana 3,2mp yeter onun için endişen olmasın ama ne kadar bir süre yeter onu bilemem çünkü o senin kendini geliştirmene bağlı çünkü sen kendini geliştirdikçe ihtiyaçların değişecektir ve çok daha üstün makinalara geçmek isteyeceksindir(20d vs.)
Canon un a95 modeline yada Nikon coolpix 5100 e bir bak...

Tarih: 18 Mayıs 2005, 22:32 - İp: yok
calderon
calderon (üye)
İstanbul / Amatör

camgöz, arkadaşların söylediği makinelerin hepsi güzel makineler bence ,onlardan brini alabilirsin, mesela a510, ama bütçeyi
arttıramam diyorsan sana pentax optio 30 u öneriyorum,zamanında burkay bey de önermişti bu makineyi ,
birde şu var , internetten çok beğendiğin bir makine satın almaya gidince bazen hiç hoşuna gitmeye biliyor,bence git sirkeciye makineleri tek tek al eline bi incele derim,
sana kolay gelsin

Tarih: 19 Mayıs 2005, 12:50 - İp: yok
  • 1