fear
fear (üye)
Ankara / Amatör

Hp Photosmart R727

selam arkadaslar, hp r727 almayı dusunuyorum ama takıldıgım nokta pili, hp r07 stick pil kullaniyormus sanirim? dfm konusunda tecrubem yok, acaba bu makineyi alsam pil ile ilgili sorun yasar miyim? yedek pil filan almak istesem ankara da orijinal veya fason bulabilir miyim? bir de yine kamerayla ilgili tecrubei olan varsa fikrini almak isterim...

Tarih: 30 Ekim 2006, 15:48 - İp: 80.***.**6.174
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

güzel bir makine. ben kullandım bir süre. kaç liraya almayı düşünüyorsunuz? onu belirtin önce ona göre fikrmi söyleyeyim.

Tarih: 30 Ekim 2006, 16:04 - İp: 85.***.**8.81
fear
fear (üye)
Ankara / Amatör

hepsiburada da kampanya varmış yalnız R725 modeli için, 295 YTL civarına geliyor... ben de bugun siparis verdim, yanında da 1 GB sandisk sd ile.

Tarih: 31 Ekim 2006, 11:49 - İp: 80.***.**6.174
buffalo
buffalo (üye)
Ankara / Amatör

o zaman al. o fiyata daha iyisi zor.hatla atla diğer sitelerde 400 ytl den fazla.

r serisi hp makineler kolay kullanım sunan , kolay menülere sahip küçük ve şık makineler. öyle full manuel ayarlı bir şey aramıyorsan oldukça hoş bir kompakt makine.

bence fiyatı çok iyi

Tarih: 31 Ekim 2006, 12:39 - İp: 85.***.**2.182
kclk
kclk (üye)
Zonguldak / Amatör

2003 mart ayında HP photosmart 850 makina satın aldım.
2004 haziran ayında ccd arızası yaptı. (Yaklaşık 2000 fotoğraf çekmiştim). Garanti dahilinde arıza giderildi.
2006 eylül ayında (Tatilde hiç fotoğraf çekmeden) aynı arızayı yaptı. Garanti kapsamında olmadığı halde servise gönderdim. Benden ISO 9001 sisteminde çalıştıklarından fax nosu istediler. Bende, tel cep, laptop, birkaç tane mail adresi falan vardı ama, fax yoktu. arkadaşlara izah etmeye çalıştım. ISO 9001 dediler. Bir arkadaşınkini verdim.
Gelen faksı arkadaş bana telefonda okudu. CCD gitmiş 119$, işçilik 15 dk. 20$, hepsi 139$+kdv ve en önemlisi değişen parça 6 ay garantilidir.
Kendilerine maille, mühendis olduğumu, 2000 fotoğraf için çok pahalı olduğunu ve en önemlisi kendilerinin 6 ay güvenebildikleri bir parça için bu kadar para ödemek istemediğimi yazdım. Bana telefon açtılar ve makinamı geri göndermek için 20$+kdv ( kendilerine göre hizmet, bana göre AYAKBASTI Parası) talep ettiler.
Kendilerine de açıkça talep edilen paranın ayakbastı parası olduğunu, Çünkü arızayı (daha önce de aynı arızayı yaptığından) bir kağıda yazıp, makina ile göndermiştim.
Özet olarak, HP beni bu konuda 9001 kalitesinde dolandırdı. Dandik bir ürünü önce bana sattı, sonrasında ise beni servis tuzağına çekmeye çalışıyor.

Tarih: 31 Ekim 2006, 14:21 - İp: 212.***.**8.144
kclk
kclk (üye)
Zonguldak / Amatör

Arkadaşlara tavsiyem Tereyi Tereciden alın.

Tarih: 31 Ekim 2006, 14:24 - İp: 212.***.**8.144
  • 1