Fotoğrafçılık Forumları
Hafif, İnce, Rahat Taşınan Dfm...
arkadaşlar;
uzun zamandır dijital fotoğraf makinası almak istiyorum, ama bu konuda fazla bilgim yok
küçük, hafif olmalı, cebine koyup istediği yere götürebilmeli insan, ki istediği zaman fotoğraf çekebilsin...
bu tarz makinaların çok kaliteli sonuçlar vermeyeceğini kabul ediyorum, verenlerin de çok uçuk fiyatlara satıldığının da farkındayım...
max 500ytl ye kadar tavsiye edebileceğiniz modellerinizi bekliyorum, arkadaşlar...
sizlerin tavsiyeleri benim için çok önemli, şimdiden herkese çok teşekkür ediyorum
#nicknetfot' tarafından 18.04.2005 13:34:40 tarihinde düzenlendi.
Küçüklük ve hafiflik senin için en önemli özellik ise, Casio Exilim Z40 veya S100 senin için uygun olabilir. Fiyatı biraz daha yükseltirsen doğubanktan Z50,Z55 sony p100,p150 veya p200 de düşünebilirsin.
Ancak buradaki ustalar ve diğer arkadaşlar sana o fiyata alabileceğin, daha kaliteli fotoğraf çekip, manuel ayarlarıyla kendini geliştirebileceğin başka makineler de önerecektir. Bu önerileri de mutlaka dikkate almalısın çünkü vereceğin para hiç de az değil.
sayın mco;
Casio Exilim serisindeki ürünleri inceledim, gerçekten iyi bir tavsiye
teşekkür ederim...
Fakat, "Acaba, hata mı yapıyorum" diye düşünmekten kendimi alamıyorum!!!
Sizce aynı fiyata daha büyük olduğu halde, daha kaliteli olan bir dfm almak daha mı mantıklı olur?!
Büyük dfm'larını sürekli yanımızda taşıyamıyoruz, dolayısıyla istediğimiz zaman fotoğraf çekemiyoruz!!
Sizce, boyut mu, kalite mi?!
#nicknetfot' tarafından 18.04.2005 13:23:35 tarihinde düzenlendi.
#nicknetfot' tarafından 18.04.2005 13:24:54 tarihinde düzenlendi.
"Canon PowerShot SD500" ü gördüm internette araştırırken ince dfm'larını...
7.1MP, 3072x2304, 3x Opt, 32MB gibi özellikleri var ve 450$ civarı...
çok kaliteli çekimler yapıyor, üstelik ince
ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, incelemeye değer mi?
#nicknetfot' tarafından 18.04.2005 14:11:07 tarihinde düzenlendi.
manuel ayarlar önemli değilse, ricoh optio rz1 modelini tavsiye ederim. sadece 150 gram. 1 cm makrosu var. gayet kaliteli resimler çekiyor. ve fiyatı da 128 mb sd card dahil 200 $! diğerlerinin neredeyse yarısı fiyatına bu kadar kaliteli bir makine almak imkansız...
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Çektiğim Fotoğraf Hafif Bombeli Çıkıyor
03 Tem. 2021, 21:54 atasariboga
0146703 Tem. 2021, 21:54
atasariboga -
-
-
-
-