jan ozan
jan ozan (üye)
İstanbul / Amatör

Güzel İnsanlar Bi Yardım Edin Yahuu

Güzel İnsanlar Yardım Edinnn Beaa
Canlar güzel insanlar ben kafayı tırlatmak üzreyim saolsun bonus card başvurumu kabul eylemiş ve bana bi kart yollayacaklar... bende akabinde kimseye muhtaç neyin olmadan digital fot makinemi alıcam.. buraya kadar no problem... ya bundan snrası asıl problem şimdi başlıyor... şimdik şöyle oluyor... bikaç makine arasında kararsız kaldım vesselam... kullanış amacım şu olacak... kendimi geliştirecek ve beni analog makinelere hazırlayacak en az 2 yıl süreyle kullanabileceğim aldıktan sonra ulaa keşke almasaymışım demeyeceğim bir makina... ben araştırdım biraz(fazla anlamasamda) şu makinelere sizde bi bakında şu çaresiz insana yardım edin ahanda makineler!!1 hangisi ve neden??? bu kadar hangisi ve neden??PARANTEZ İÇİNDE BENİM TERCİH SEBEPLERİM YAZIYOO HEE

CANON A700(6X OPTİK ZOOM---60 FPS VİDEO BİDE CANON OLMASI YETMEZMİ)

FUJİ F30( PANCTOM KOYDU KAFAMA BİDE BEST DİGİTAL CAM ÖDÜLÜ YETMEZMİ)

NİKON P4( NİKONCULARA AYIB OLMASIN DİYE KOYDUM BU MODELİDE İYİYE BENZİYO ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ FALAN 8 MPMİŞ YETMEZMİ)

HAYDİİİİİ YARDIM EDİN ŞU GARİBE
RUMUZ: ÇARESİZZZZZZZ

Tarih: 5 Nisan 2007, 13:29 - İp: 85.***.**0.88
forzags
forzags (üye)
İzmir / Amatör

eheuheuhue koptum ya iyi sen benim gibi makineyi aldıktan sora burada dert yanmıosun
canon A 700 e ne fiyat Aldın?
Bende Nikon Coolpix L1 almıştım 2 hafta önce şimdi değiştirmeye çalışıom
Hp r 927 veya Canon A700 ü düşünüomda çok tipsiz bi makina bide 700 ytl yi fln buluo..Ona o kadar vermişken daha iyi bişi alıyım daha iyi bişi alıyım derken fiyatın yükselmesi off off ne illet bişimiş şu makina alma işi
Rumuz : çile bülbülüm ehueheuhe

Tarih: 5 Nisan 2007, 14:52 - İp: 81.***.**8.139
tekin43
tekin43 (üye)
Kütahya / Meraklı

Nikonun kompakt makinaları Canonlara göre biraz zayıf kalıyor bence.

Tarih: 5 Nisan 2007, 23:40 - İp: 88.***.**2.117
cangulay
cangulay (üye)
Adana / Amatör

A700 bence A serisinin öteki modellerine göre patlayan bir model. 600 serisi ya da 710 IS e yönlenin derim.

Tarih: 6 Nisan 2007, 10:00 - İp: 88.***.**5.10
jan ozan
jan ozan (üye)
İstanbul / Amatör

yahuuu şimdide panctom ortaya olympus mju 1000 i ortaya attı kafam iyice karıştı tübeeeeee tübeeeeeeeeee

Tarih: 6 Nisan 2007, 10:53 - İp: 85.***.**0.88
  • 1