Fotoğrafçılık Forumları
Fz7 Aldım
arkadaşlar en sonunda bütçemi zorlayarak bir fz7 aldım çok memnunum kalite süper zoom süper focus süper yani mükemmel bir tercih derim ve herkese tavsiye ederim
git çöpe at bence onu.nie aldın ki
kusura bakmayın ama neden böyle bir cevap yazma gereği duyduğunuzu merak ediyorum?
innocent hayırlı olsun güle güle kullan.
bukadar içine sinmesi gercekden güzel....bakma milletede tamam çöpe atıyorum desende hangi cöpe atacan diyip fırsatı bekler bunlar
Güle güle kullanın.
EEE git çöpe at diyenlere bi cevabın yokmu?
yani diyorum çektiğin fotoları bi görsek
selamlar.. makineniz hayırlı olsun...
bir fz7 satıcısıyım...
stüdyomda canon Eos 20d kullanıyorum.. ve forumda, dSlr fanatiği olarak biliniyorum..
Amatör arkadaşlara öncelikle slr-like makineleri tavsiye etmek daha uygun... Ancak, ileri seviye amatör arkadaşlara dSlr makineleri önermek daha uygun görünüyor..
kullanım amaçları.. çekim sıklığı.. aktiviteler... "makine seçimi kişiye özel olmalıdır" diyebilirim.. 3000 € luk makineyi isteyende olacaktır.. en pratiği diye 300 ytl lik makineyide..
Işığınız bol olsun... bol fotoğraflı günler dilerim...
ben de yaklaşık 5 aydır FZ7 kullanıcısıyım. makinemden oldukça memnunum ama mesnedsiz "çöpe at" gibi bir sözü anlayamıyorum? Panasonic gibi bir firma bunca insanın tercih ettiği bir makineyi çöpe atılsın diye mi yaptı ? ve biz kullanıcıları olarak da bu kadar aptalmıydık da aldık bu makineleri? hadi bizi geçin bu cihazları inceleyen onlarca editör de neden yorumlarına eklemedi bu "çöpe atın" ibaresini anlamıyorum???
çöpe atılmasını isteyen arkadaştan da gerçekten açıklama bekliyorum...
enayiliğimizin sebebini bilelim... bir daha böyle büyük hatalar yapmayalım...
Ben de çok yakın zamana kadar Fz5 kullandım..Güzel resimler veren,güçlü yakınlaştırması ve kaliteli video kaydıyla emsallerinin arasında dikkat çeken bir makine bence..
Makineni beğenerek kullanacağına eminim.Ancak,bütçesini zorlayarak bir makine alan arkadaşa da "..götür çöpe at.." diyen mantığı anlayamadığımı da belirteyim..
Gürbüz
arkadaslar daha yenı bakma fırsatım oldu tolgaozcan arkadasım neden boyle yazdıgını bana soylersen benı sevındırmış olursun eğer bana benım tarzımda amatör olarak başlamış birisine tavsiye edebileceğin başka bir makine varsa ben sana bunu hediye edeyim senin dediğini alayım ama gerçek sebepler her zaman yoruma açık bir insanım senin yaptığın yorum değil kötülemedir.bu sitede 1 senedir bulunuyorum ve hemen hemen bütün yorumları okudum ve ona göre makine seçimini yaptım eğer yorumun iyi niyetli olursa ben her zaman buradayım bilgilerini paylaşta herkes yararlansın......
c.tesi günü aldım ve o akşam ablamın nişanı vardı birazda gaza gelip aldım kuzenimde sony dsc-f828 var ve idda ediyorum netlik olarak fz7 daha üstün tamam hız olarak f828 daha hızlı ama o gece 362 tane fotoğraf çektim ve bir tanesinde bile sorun yaşamadım ayrıca batarya ömrü çok iyi 1000 resimi geçtikten sonra uyarı verdi ve tamamen butun fotograflar gece çekilmiştir
herkese teşekkürler
saygılrımla
çektiğim fotografı ekledim a_hamit
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Nikon D5500 + 18-55 Vr Iı Aldım.
16 Haz. 2016, 16:26 mehmet2106
0229116 Haz. 2016, 16:26