alptekinsa
alptekinsa (üye)
Balıkesir / Amatör

Fz 30 İçin Uygun Aksesuar

selam arkadaşlar makinemi aldım ve tadını çıkarmaya çalışıyorum biraz acemiyimde ( birazmı !!!!! ) neyse fz30 aksesuarları ilgilitavsiyelerinizi ve alabileceğim siteleri bilen arkadaşlara verecekleri tavsiyeler için şimdiden teşekkürler

Tarih: 30 Ocak 2006, 02:16 - İp: yok
murut61
murut61 (üye)
İstanbul / Amatör

arkadaşım ben de yakın zamanda fz30 aldım. fakat bu aksesuar konusunda panasonic iyi değil galiba.yedek pil mevcut. geçende adaptör bakayım dedim ama hiçbiryerde yok. yedek pil de 100ytl biraz pahalı
bana bu adaptör lazım bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olsunlar

Tarih: 5 Mart 2006, 00:56 - İp: 85.***.**7.123
droral
droral (üye)
Ankara / Amatör

Merhaba alptekinsa, yeni makinen hayırlı olsun. Sana tavsiyen ilk alacağın aksesuarlar, yüksek kapasiteli, iyi bir SD kart, objektifine koruma için bir UV filtre ve iyi bir çanta olsun. Madem acemiyim diyorsun, önce böyle bir süre kullan, nelere ihtiyacın olduğunu bir süre sonra kendin yaşayarak göreceksin. Örneğin kuş çekiyorsan, "ah bir telem olsa", doğa çekiyorsan, "ah bir polarize filtrem olsa", iççekim yapıyorsan "ah bir geniş açım olsa", bu sefer makinenin üstündeki flaş iş görmeyeceği için, "ah keşke extra harici flaşım olsa", "tripodum olsa", vs. vs. diyeceksin. Onun için hiç acele etmeden, ne tür çekimlere yöneldiğine bakarak ihtiyaçlarını zaman içinde belirle...

Tarih: 5 Mart 2006, 12:36 - İp: 195.***.**3.49
osmanlı
osmanlı (üye)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar fz30 un pili ile kaç çekim yapıyorsunuz?
fz 30 u ne kadara aldınız sorması ayıp?İyigünlerde kullanın.

Tarih: 8 Mart 2006, 00:23 - İp: 85.***.**0.134
murut61
murut61 (üye)
İstanbul / Amatör

Ben hiç saymadım ne kadar çekiyo diye ama 200 den fazla olduğu kesin. ilk başta çabuk bitiyo ama sonra normale dönüyo. Ben biraz pahalı aldım 1250ytl ye vakıfbank kredi kartına 12 ay taksitle.(Eğer bonuskart olsaydı 1150 ytl 12 taksit)
Pil baya bi gidiyo orda sorun yokta yedek piller 100ytl burası kötü

Tarih: 9 Mart 2006, 20:54 - İp: 81.***.**8.215
  • 1