elniko
elniko (üye)
İstanbul / Amatör

Fujifilm Finepix E550

arkadaşlar aranızda fuji e550 kullananız varmı.nasıl bir makine manuel ayarları desteklior araştırdığım kadarıyla gece çekimleri nasıl makinenin yalnız makinenin autofocus assist lamb yokmuş bu ne kadar etkiler çekimi kimileri bu özellik olmayan makine alınmaz diyor ben bilgilendirirseniz sevinirim.
teknik özellikler
http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/703/show.html

Tarih: 9 Aralık 2005, 21:32 - İp: yok
positif
positif (üye)
İstanbul / Firma

Nasıl bir "tip" kullanıcı olduğunu yazarsan arkadaşlar daha uygun tavsiyelerde bulunurlar bence.

Tarih: 9 Aralık 2005, 22:38 - İp: 85.***.**7.204
elniko
elniko (üye)
İstanbul / Amatör

amatörüm sonuçta fotoğrafçılıkta ama makinenin manuel özelliklerinin olmasını istiyorum ve gece çekiminde iyi bir makine istiorm.makinede autofocus assist lamb olmaması gece çekimlernde çok büyük dezevantaj yaratırmı?

Tarih: 9 Aralık 2005, 22:59 - İp: 85.***.**0.159
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

ben e500 kullanıyorum.. aslında bana yetmiyor artık ama malum öğrenciyiz.. hayalimizdeki makineyi (s5600) daha alamadık.. e500 ün manuel ayarları tatmin edici bence.. fakat gece çekimi konusunda şunu söyliyeyim.. manuel olarak yapılan gece çekimlerinde başarı düşük fakat hazır gece modundaki çekimler de başarı iyi seviyede.. e500 ile yaptığım çekimlere porfolyomda bakabilirsiniz.. biraz reklam yapalım.. gönlünüzdeki makineye kavuşmanız dileği ile.. saygılar..

Tarih: 10 Aralık 2005, 13:11 - İp: 212.***.**9.32
oxi_gen
oxi_gen (üye)
Trabzon / Amatör

merhaba,
E550 model makineyi kampta çoğunluk doğa çekimleri olmak üzere kullandım ve çok memnun kaldım. Çok özellikleri olmayabilir ama genel olarak amatörlerin kulklanabileceği iyi bir model diye düşünüyorum. E550 ile 5 günlük kamp süresince 600 civarında fotoğraf çektim ve memnun kaldım. Özellikle makro çekimlerini çok beğendim.
Siteye yeni üye oldum belki daha sonra örnek çekimler ekleyebilirim.

Tarih: 12 Aralık 2005, 15:09 - İp: 212.***.**7.105
elniko
elniko (üye)
İstanbul / Amatör

oxi-gen gece çekimi nasıl peki.makinede auto focus asist lamb yokmuş çok karanlık ortamlarda zorluk çıkartıormu.özellikle gece çekimi için elinde örnek fotolar varsa gönderirsen sevinirim

Tarih: 14 Aralık 2005, 00:05 - İp: 85.***.**3.139
tcancan
tcancan (üye)
Ankara / Firma

Firmamda satışına başlamadan önce ufak tereddütlerim olsada FUJİ TÜRKİYE nin güvencesi beni rahatlatıyordu.
Yanılmadığımı test sonuçları doğruladı.Bu makinayı hangi sınıfa koyarsınız bilmiyorum ama kompac sınfının en iyisi olduğunu rahatlıkla söyleybilirim.
İçiniz rahatolsun sloganımız belli BİR KERE FUJİ HER ZAMAN FUJİ.
Saygılarımla

Tarih: 24 Aralık 2005, 10:36 - İp: 85.***.**8.77
  • 1