meritcan
meritcan (üye)
Adana / Amatör

Fuji S7000 Aldım. Acaba Kötü mü Ett

herkese mrb. siteye dün üye oldum ve iki gün önce 370euro yurtdışından fuji s7000 aldım. dünden beri sitedeki yorumları okuyorum. şimdi çok kararsızım.Acaba kötü mü ettim.?

Tarih: 14 Temmuz 2005, 14:24 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Eğer Fuji s7000'de sizin fotoğrafçılık yeteneklerinize cevap veremeyecek eksiklikler olduğunu tespit ettiyseniz kötü bir seçim yapmışsınızdır.

Tarih: 14 Temmuz 2005, 14:51 - İp: yok
ocaklilar
ocaklilar (üye)
İstanbul / Amatör

Bence de, her yönüyle güzel ve eksiksiz bir makine. RAW bile çekebiliyor. Güle güle kullanın.

Tarih: 14 Temmuz 2005, 15:18 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

özellikle de 375 euroya (yani yaklaşık 595 ytl) sudan ucuz! sinfo burada fujifilm'in en ucuz modellerini o paraya satmıyor.
bundan iyisi şamda kayısı!

Tarih: 14 Temmuz 2005, 16:13 - İp: yok
stokes
stokes (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba,
Bence çok iyi yapmışsın. Ben bu makinayı yaklaşık 1.5 senedir kullanıyorum ve çok memnunum. Bir ara bunu satıp bir D-SLR almaya karar vermiştim fakat bir hesap kitap yapınca aynı fotoğrafları (makro ve zoom) çekebilmek için (tabi D-SLR daha kaliteli daha az grenli fotoğraf verecektir.) yaklaşık 2000 € para harcamam gerektiğini gördüm(D-SLR yanında bir adet makro lens ve bir adet tele lens almak gerekiyor). Benim gibi bir amatör içinse iki makinanın verdiği kalite farkı kesinlikle bu fiyat farkını haketmiyor. Çünkü senin benim gibi kullanıcılar bu farkı çok zor farkediyor.
Bu yüzden bence gönlünü ferah tut. Çok iyi bir seçim yapmışsın. Bir D-SLR ile S7000'in çektiği fotoğrafların arasındaki farkı farketmeye başladığın anda s7000'i değiştirmeyi düşün bence.

Tarih: 14 Temmuz 2005, 17:08 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Gule gule kullan.Amatorum ihtiyaclarini fazlasi ile karsilar bence...

Tarih: 14 Temmuz 2005, 19:51 - İp: yok
meritcan
meritcan (üye)
Adana / Amatör

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim. artık profesyonelliğe adım atıncaya kadar bu makineyi kullanacağım. .

Tarih: 15 Temmuz 2005, 10:40 - İp: yok
maslan41
maslan41 (üye)
Kocaeli / Meraklı

selam meritcan alınmış herzaman kardır hayırlı olsun.bende önce S7000 alacaktım arada kalmıştım nikon8800 yeni çıkmıştı onu görünce tereddütte kaldım o arada siteyi keşfettim (başka markaları aramak için dolaşırken)üye olup fikir sorunca arkadaşlar çok yardımcı oldular .bazı çekim karşılaştırmalarn olduğu yerlerin linklerini verdiler.sonuçta 8800 aldım ve memnunum.

sende kendini yeniledikçe makine yetmeyince satar yeni alırsın.azımsanacak makine değil güle güle kullan merican.

sayın ocaklıların yorumlarını dikkate al.

net fotoğraflar meritcan

Tarih: 8 Aralık 2005, 20:17 - İp: 85.***.**1.248
oxi_gen
oxi_gen (üye)
Trabzon / Amatör

merhaba,
bende yeni üye oldum. S7000 iyi bir model ve iyi bir fiyata da almışsınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Tarih: 12 Aralık 2005, 15:39 - İp: 212.***.**7.105
  • 1