anar
anar (üye)
Ankara / Amatör

Fuji Fuji Fuji !!!!

Sevgili arkadaşlar yıllarını bu işe vermiş çok az firma vardır, Bu işin ehli olan yaptığı işin bilincinde bir elin parmağını geçmez. Makine alacaksanız bunlardan birini tercih etmelisiniz. Türkiye pazarına baktığınız zaman bizim ekonumimizi Avrupa ekonomisiyle aynı sananlar fiyat konusunda uçuyorlar maalesef. Ben hala para biriktirmeye çalışıyorum, Makine alacağım diye. İşte size önerim, Kalite, Deneyim, Profesyonel yaklaşım ve en önemlisi Türkiye şartlarında maaliyet... İşte size benim önerim hepsi bir markada zaten var ama nedense görmezlikten geliyoruz yada ohale getiriliyoruz.

Bugün fuji nin ürettiği makinelerin inanın diğer büyük markalardan aşağı kalır yanı yok aksine bence üstünlükleri mevcut. Uygun fiyata mükemmel seçenekler sunuyor, Ve kullanan bir kaç kişi ile diyaloğum olmuştu herhangi bir sıkıntıda bir iki edilmiyor. Kullandıkları teknoloji bu işe duydukları saygıyı simgeliyor.

Kısaca boşuna o kadar para dökmeyin daha daha makul fiyatlara aynı mükemmelliği artık görün... Tamam belki fuji nin Türkiyedeki reklam politikası yada başka nedenlerden dolayı pek fazla düşünmüyoruz ama inanın bana değmez.
Filmli makinemdede yıllarca fuji kullandım, Hiç vazgeçmedim daima fujiyi tercih etmeye çalıştım ve pişman değilim.
Ben ne bir fuji yetkilisiyim nede bu işten bir çıkarım var yalnızca onca dökülen paraya acıyorum o kadar.

Kısacası Fuji fuji fuji.

Tarih: 3 Mayıs 2005, 23:42 - İp: yok
virales
virales (üye)
Tokat / Amatör

uyarın için teşekkürler dostum....
bende DFM almak istiyorum ama istediğim özellikleri istediğim fiyata bulamıyorum bakalım fujide bulabilecekmiyim

Tarih: 3 Mayıs 2005, 23:49 - İp: yok
karbey
karbey (üye)
Ankara / Amatör

Merhaba virales...

Bizler birçok şeyi makinelere yüklemeye alışmış insanlarız. Aslında makinede eksik olduğunu düşündüğümüz birçok şey kendimizde biter bence. Yani çeken kişi makine ile bir bütün olursa 3 aşağı beş yukarı hepsi yakın bu makineler. Yeterki sen makineni sev ne kadar zor olursa o kadar bilenir isteğin ve birlik olur yaparsın. Maddi anlamda Fuji cidden makul fiyatlar sunuyor. 12 Mp lik bir makinenin fiyatı canonda ne kadar fujide ne kadar bir bak. Diğerleride aşağı yukarı bayağı fark ediyor. Maddi açıdan oldukça uygunlar bence hal ve durum böyleyken....

Hoşçakal...

Tarih: 4 Mayıs 2005, 00:48 - İp: yok
  • 1