mirzademir
mirzademir (üye)
İstanbul / Amatör

Fuji Film S1500 Ya da Nikon L110???...

MERHABA ARKADAŞLAR...
BEN YENİ ÜYEYİM VE FOTOĞRAFÇILIK MERAKI OLAN YETENEKLİ BİR GENCİM ESKİDEN BERİ KENDİMCE FOTOĞRAF ÇEKMEYİ - ÇEKİNMEYİ ÇOK SEVİYORUM, FAZLA BİR MİKTAR AYIRAMADM AMA İYİ BİR MAKİNE İLE BU İŞE BAŞLAMAK İSTİYORUM. BU İŞLE UĞRAŞAN BİKAÇ KİŞYE SORDUM; GEREK ZAMAN GEREKSE BÜTÇE AÇISINDAN COMPACT YA DA DSLR-LİKE İLE BAŞLAMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER..

TEKNİK BİLGİM FAZLA OLMADIĞI HALDE UZUN ZAMANDR ARAŞTIRIYORUM, BU İKİ MAKİNE ÇOK HOŞUMA GİTTİ FAKAT KARAR VEREMİYORUM..

s1500 tam aradığım özellikte gibi görünse de nikon L110 da HD video çekimi ile cazip.. ama enstantene ve diyafram ayarına müdahale ettirir mi bunu bulamadım! tamamen otomatik, bas çek bi makine istemiyorum, manuel ayarı da olsun istiyorum..hem bu açıdan hem de video çekimi açısından hangisi daha kullanışlıdır?
kullananlar bana ikisini kıyaslayarak yardımcı olursa sevinirim..
Saygılar, Baki Selamlar...

Tarih: 16 Mart 2010, 14:27 - İp: 212.***.**5.5
mirzademir
mirzademir (üye)
İstanbul / Amatör

yazacak birşeyleri olan kimse yok mu ?!!!

Tarih: 16 Mart 2010, 23:15 - İp: 85.***.**6.62
wizzy
wizzy (üye)
İstanbul / Meraklı

Merhaba kardeş uzun zamandır araştırıyorum bi yandanda para biriktiriyorum aklımda fujis1500 vardı ama araştırmalarım sonucu pek önerilen bi makine olmadığını gördüm dün bu konuda çok bilgili biriyle tanıştım ve bu konu hakkında baya konuştuk fuji f200 exr önerdi bende baya inceledim çekilen fotoğraflara baktım her alanda mükemme sensör boyutu büyük olduğuiçin çok güzel kareler yakalıyoru özellikle gece çekimi süper spot olarak alırsan çok uygun ve hiçte pişman olmasssın
senin konunla alakasız oldu ama k.bakma

Tarih: 16 Mart 2010, 23:34 - İp: 85.***.**3.241
alone0635
alone0635 (üye)
İstanbul / Amatör

ben biraz inceledim l110 tanıtım ve inceleme sitelerinde yüz tanıma teknolojisi ve titreşim önleyici yok diyor bu sanırım dezavantaj

Tarih: 14 Haziran 2010, 22:25 - İp: 85.***.**4.82
adlcebi
adlcebi (üye)
Ankara / Amatör

l 110 da yüz tanımada var.titreşim önleyicide.kendim kullanıyorum

Tarih: 16 Haziran 2010, 01:27 - İp: 94.***.**7.212
  • 1