4crash
4crash (üye)
İstanbul / Amatör

Fotoğrafçılığa Giriş İçin Önerileriniz .

Merhaba.Öncelikle Şöyle başlayayım.Ben 19 Yaşında ve Sosyal fobi hastalığı olan birisiyim.Bu hastalık için aylar önce psikolog desteği almaya başladım.Kendisi bana Bu fobiyi yenmek için bir kaç alternatif sundu.bunlar spor , Müzik , fotoğrafçılık önerdi...ben hepsini seçtim ve hepsini uygulamaya koyuldum.ama fotoğrafçılık konusunda bir sıkıntım var...Hiç bu işi yapmadım ne yapacağımı bilmiyorum...

Makinelerin özelliklerinden anlamıyorum..
Fazla zorlamadan bütcemi , iç mekan dış mekan gece gündüz çekimlerini güzel yapabilecek bir makina önerir misiniz ?

Ayriyetten Photoshop kullanmayı bilmiyorum.Bunun için yardım alabileceğim bir yol var mı ?

Vakit Ayırdığınız için Teşekkürler..

bütcem Maksimum 500 TL..

Tarih: 10 Şubat 2010, 00:07 - İp: 85.***.**7.20
badboy79tr
badboy79tr (üye)
Kırklareli / Doğa Fotoğrafçısı

Herhangi bir makine işinizi görür. Bu kadar sıkmayın. Ben 2 senedir amatör fotoğrafçılık yapıyorum. Hiç Photoshop'a ihtiyaç duymadım. Alternatif ve bedava programlar var.

500TL ye güzel olarak 2.el dslr-like lar var. sahibinden.com, gittigidiyor, FK market gibi sitelere bakın. hepsiburada.com a da bakın fiyat kıyaslaması açısından. Sizin bakacağınız kompakt megazoom makineler. Buna göre aratın sitelerde çıkar.
Misal TIKLAYIN
Sakın megapiksele fazla takılmayın. Bu tür makinelerde fazla megapiksel iyi değildir. bunun dışında beğendiğiniz makineyi google da aratırsanız letsgodiigtal gibi sitelerin incelemelerine ulaşabilirsiniz. Kıyaslamada yapabilirsiniz.

Bunları yapın sonra şunları şunları beğendim deyin. Gene yazarız makine hakkında.Bu topikten devam edin yeni topik açmayın.

Tarih: 10 Şubat 2010, 10:53 - İp: 85.***.**9.91
akdenizli_33
akdenizli_33 (üye)
İçel / Amatör

Merhabalar.
Canon A 590 IS başlangıç olarak yeterli olur.rantili ve sıfır fiyatı 300-320 lira cıvarı.
Şimdiden başarılar ve golay gele.

Tarih: 11 Şubat 2010, 23:19 - İp: 88.***.**1.239
  • 1