hgunaydin
hgunaydin (üye)
Zonguldak / Amatör

Fotoğraf Makinesi Almak İstiyorum

video ve ses kaydıda yapabilen bi fotoğraf m akinsi almak istiyorum. kodak dx7440 ve canon a85 pretec dc6331
ilgilendiğim modeller.600 milyon civarında bir fiyat düşünüyorum önerinileriniz var mı?hangi makineyi almalıyım.

Tarih: 28 Kasım 2004, 14:33 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Samsung uca3 e bir bak

Tarih: 28 Kasım 2004, 16:54 - İp: yok
skaracali
skaracali (üye)
Kahramanmaraş / Meraklı

selam ben sedat akahramanmaraştan senin nereli olduğunu bilmiyorum tesadüfen buldum bu siteyi. Dostum eğer istersen bende 4 yada 5 aylık tahminen tam hatırlamadım bi makine var kodak 6340 256 MB kartıyla birlikte satmayı düşünüyorum. 2 ADET şarjlı pil ve şarj cihazıyla birlikte satıcam düşündüğüm fiyat 700 milyon.
Benim aldığım fiyatı sorarsan netten de araştıra bilirsin fotoğrafçılara da sorabilirsin benim aldığım fiyat hepsi içinde yani 256 MB Multi kart, şarjlı pil, şarj cihazı bunlar hepsi kodak markadır orjinal yani...! vede makinanın kendisi 830 milyon.
Garantisi daha sürüyor. En düşük çözünürlükte 1800 en yüksek çözünürlükte ise 484 foto hafızasında tutabiliyo. 18 dakika video kayıt yapabiliyo ve bu süre kartı değiştirirsen dahada yükselir. 14x Dijital 4X optik zum var. yada tam tersi olabilir. yani optikle dijital zoom diyorum evet dostum ilgilenirsen pazarlıksız satlık. email adresim [email protected]' dur Tel: 0544 531 15 41

Tarih: 30 Kasım 2004, 13:42 - İp: yok
  • 1