by_phtogpr
by_phtogpr (üye)
İzmir / Amatör

En Ucuz Yer

mrblar ben digital fotoğraf makinesi alıp fotoğrafçılığa başlamak istiyorum büyük ihtimal canon a520 alacağım internete güvenemiyorum onun için bir mağazadan almayı düşünüyorum ankaradan bu makineyi alacağım en uygun yer neresidir?yardımcı olursanız sevinirim

Tarih: 15 Şubat 2006, 19:18 - İp: yok
dunesea
dunesea (üye)
İstanbul / Amatör

internet üzerinden ankaradaki fiyatlara bak....sona dükkana git kendin al....ama aydınlar yada yalçınlara güvenebilirsin..internet siparişi için

Tarih: 16 Şubat 2006, 00:11 - İp: 85.***.**5.68
sevgibasol
sevgibasol (üye)
Ankara / Amatör

SEVGİLİ DUNESEA ARKADAŞ BENDE ANKARADAYIM VE CANON A520 ALMAYA KARAR VERDİM FAKAT İNTERNET ÜZERİNDEN ANKARADAKİ FİYATLARA NASIL BAKABİLİRİM BİLGİLENDİRRİSEN SEVİNİRİM

Tarih: 16 Şubat 2006, 10:46 - İp: 81.***.**5.172
enderonur
enderonur (üye)
Ankara / Meraklı

335 ytl ve hertürlü bilgiyi alabileceğin
yer ugur foto şehit adem yavuz sokak 16/a adresi
benim adımı verin ve makineyi görerek anlayarak alın

Tarih: 16 Şubat 2006, 14:43 - İp: 85.***.**0.191
sevgibasol
sevgibasol (üye)
Ankara / Amatör

ender onur kardeş çok teşekkür ederim sağol bi de sana bi sor sormak istiyorum bu makinaların içine ayrıca sd kartı almak gerekişyorsanırım bide şarj aletini dışardan alacaz onun dışında dışardan alacağımız bi şey varmı bide kamera çekimi için sd kartı 512 mb almak lazımmış doğrumudur...

Tarih: 16 Şubat 2006, 15:57 - İp: 85.***.**6.213
parody
parody (üye)
Antalya / Doğa Fotoğrafçısı

"yalçınlara güvenebilirsin"

Yalçınların sitesinde 1 gb sandisk sd kart 138 ytl, ama kataloglarında taksitli fiyatı 108 ytl, daha fiyatlarını güncellemekten acizler.

Tarih: 16 Şubat 2006, 16:34 - İp: 85.***.**1.186
okaytug
okaytug (üye)
İstanbul / Amatör

Merhaba

www.iyibey.com dan arayın Türkiyeye yollayan ların arasından arama yapın.Orada tüm gümrük nakliye v.s. sorularınıza yanıt var.Ayrıca güvenlik konusunda da tatmin edici cevaplar bulabildim.Ayrıca sipariş ettim Minolta Dynax 3 aldım nakliye dahil 60$ a geldi tertemiz makine süper sonuçlar alıyorum.

Fiyatlar inanılmaz sakın Türkiyeden bayiilerden almayın boşuna

Şiddetle tavsiye olunur

Saygılar

Tarih: 22 Şubat 2006, 13:56 - İp: 85.***.**9.153
  • 1