Fotoğrafçılık Forumları
Dx6490
merhaba arkadaşlar
aranıza yeni katılmama rağmen formu uzun bir süreden beri takip ediyorum. üye olmak bugüne nasipmiş.
şu an kodak dx6490 almak üzereyim. rastladığım en uygun rakam 760 milyon (kdv dahil) 10 taksit. acaba daha uygun bir fiyata alabilir miyim ya da aynı fiyata daha üstün bir makine alabilir miyim? ben yıllardan beri yurtdışından aldığım samsung marka digital fotograf makinesi kullanıyorum. 2x zoom ve 1.3 megapiksel. dx6490 ya da başka bir makine ile çizgimi aşmak istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim...
Selametle...
anlaşıldı.
kimse yardımcı olmayacak
merhaba arkadaşım kusura bakma. o paraya canon a80 i bi incele derim
selam maviyorum..
panik yapma hemen.. mutlaka cevap verilir sorduguna fakat biraz beklemek gerekir..
tembeleryk'nin bahsettigi canon'un modeline baksan bence de daha iyi olur.. hatta cikabilirsen a95 modeline..
o paraya olympus c 765 alabilirsin bence.. kesinlikle araştırmanı tavsiye ederim. kodaktan cok daha iii dir. ayrıca üst arkadaş a 95 tavsiye etmiş. o da olabilir a 80 den ucuzdur . ama 10 x optik takıntınsa kesinlikle bu kodak degil olympus olmalı . biraz daha cıkarsan (birazdan fazla ) panasonic fz 20 olmalı bence tercihin. bi incele istersen bunları
#guleryuz' tarafından 18.12.2004 00:31:50 tarihinde düzenlendi.
DX7590 kullanıyorum, (10x op., 5Mp) süper makine, optik zoom 10x olması çok iyi, bir de 512MByte SD bellek hediyesi vardı. 502$+KDV ye aldım (izmir, bayi fiyatı) . Bu makina bu fiyata çok çok iyi, kesinlikle tavsiye edilir
geç kaldınız arkadaşlar. makineyi sipariş ettim. yine de ilginiz için teşekkür ederim. umarım makineden pişman olmam. ve çektiğim resimleri sizinle paylaşırım.
selametle, mavi yoldaşınız olsun....
Maviyorum kusura bakma ama sen fazla hızlı hareket etmişsin. 4 saat 43 dakika içinde yazına cevap istemişsin, 24 saat içinde 4 kişi sana cevap yazmış. İlk mesajın üzerinden 26 saat sonra da sipariş verdiğini yazıyorsun.
"geç kaldınız" ithamın bana biraz acımasız geldi. Makinan şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullan.
acu öncelikle teşekkürler. ama geç kaldınız derken sitem etmek istemedim. sadece okun yaydan çıktığını ifade eden bir cümleydi bu. biraz aceleciyim, kabul. ayrıca makinem geldi. şimdilik memnunum. tekrar teşekkür ederim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Kodak Dx6490 Bilgisayar Bağlantısı?
08 Eyl. 2006, 22:33 hekimoglu0
11635003 Eki. 2006, 13:21
ulkerhan -
-
-
-
-
-