bassriffs
bassriffs (üye)
İstanbul / Amatör

Dijital Makine Almada Bikaç Soru?

öncelikle site harika ......ben bikaç soru sorucaktım

öncelikle 500 ytl ye kadar bir makine istiyorum ama böyle en iyisinden

istediğim özellikler ise

ccd si iyi
5.0 mp ve üzeri birde işi bilmediğimden mazur görün birşey sormak istiyorum asıl aradığım hani zoom u falan yerinde bişi çok abartı değil ama böyle bir foto çekiyosun on bin saat bekliyosun bidaha çekmek için yok çektiğini gösterir yok yarı basarsın yavaşlar falan bana böyle seri çekimli lazım öyle sarsıntı kontrol edenlerden ama en önemlisi aklıma yatmalı şu çekim olayı 1 saniye farkla çeken varmı ya da seri çekim değilde bastıkça çekenden SLR tarzı ya da abartı istemiyorum sadece en önemli özelliği o olsun 5.0 mp olsun

bi özrüm olduysa mazur görün arkadaşlar bu işi bilen sizsiniz affınıza sığınarak sorulan sorular bunlar

sevgiler saygılar .......mehmet

Tarih: 4 Haziran 2006, 16:53 - İp: 85.***.**7.85
dilaver61
dilaver61 (üye)
İstanbul / Amatör

bassriffs kardeş.
Ben zamanın birinde dedeme buna benzer bir soru sormuştum. Bana o zamanlar verdiği yanıtı aynen sana yazayım.
''Hem 25 kuruş, hem şoför mahalli, hemide kaynananın evinin önünde indir beni''

Tarih: 4 Haziran 2006, 22:04 - İp: 88.***.**1.10
antika
antika (üye)
İstanbul / Meraklı

Maalesef, dilaver61'in cevabi dogru bu baglamda.

Ama "baglam" secmek senin elinde. Gecen yuzyil, yani 20.yy'da uretilen makinalarin neredeyse tamami senin seri fotograf cekme problemini kolayca cozuyordu. Kisacasi, neden analog makina kullanmiyorsun? 500 YTL'ye guzel bir 2.el SLR + 300 mm objektif alabilirsin.

Tarih: 5 Haziran 2006, 12:16 - İp: 85.***.**8.30
  • 1