cmturkmen
cmturkmen (üye)
İstanbul / Amatör

Dijital Fotoğraf Mak. Satın Almak

Ben de şu anda Sony DCR-HC30E bir kamera var..Bu kamera ile aynı zamanda fotoğrafta çekebiliyorum ama esas amacı hareketli görüntü çekmek olduğu için o kadar da kaliteli fotoğraf çekemiyorum..Onun çözünürlüğü 800.000 piksel...Sizce hangi model bir dijital fotoğraf makinesi alsam ve de baskı yapabilmek için çözünürlüğünün ne olmasını önerirsiniz...Şimdiden ilginiz için teşekkürler...

Tarih: 9 Şubat 2005, 15:41 - İp: yok
othomane
othomane (üye)
Adana / Meraklı

Fotoğraf makinesini kullanım amacınıza ilişkin hiçbir ipucu vermemişsiniz. Eş dost fotoğrafı mı çekeceksiniz, profesyonel misiniz, ihtiyaçlarınız nedir? Bir arkadaş Canon A95 der bir diğeri size Kodak 7330 yeter diyebilir, bir diğeri Nikon D70 al diyebilir. Bir de bu işe ayırabileceğiniz bütçe ne kadar? Ancak bunları belirtirseniz sorunuza cevap alabilirsiniz.

 

Tarih: 9 Şubat 2005, 16:07 - İp: yok
cmturkmen
cmturkmen (üye)
İstanbul / Amatör

Aslında amatörüm ama doğa fotoğrafları çekmek hoşuma gidiyor..Zoomu yüksek olan bir makine düşünüyorum ama bunların maliyeti biraz daha fazla...Tabiki optik zoomdan bahsediyorum...Ayırdığım bütçe ise ortalam 500 euro civarında...Bir de baskı yapabilmek için kaç piksel bir makine alsam yeterli olur?

 

Tarih: 9 Şubat 2005, 16:51 - İp: yok
  • 1