Fotoğrafçılık Forumları
Dfm Alabilmem İçin Yardım Edin
mimarlık öğrencisiyim ve beni 4 sene idare edebilecek bir dfm almak istiyorum. video çekimi süresi ya da kalitesi önemli değil. optik ve digital zoomlarının ve çözünürlüğünün yüksek olması gerekiyor. ve fiyatının 500 ytl civarında olmasını istiyorum. şimdiden teşekkürler.
hiçbir makineye zaman sınırı yükleme bu senin fotoğrafa olan merakın ve beklentilerinle ilgili olarak uzayıp kısalacaktır.
sana önerilerim ise
Nikon 4800 : 4 mp - 8x optik zoom - 640x480 30 frame video - 1 cm macro -----550 milyon
Olympus c770uz : 4 mp - 10x optik zoom - 640 x480 30 frame mpeg 4 video - 3 cm macro - tiff çekim özelliği ----690 milyon (bunu arkadaşa aldık)
bu iki makineden biri senin işini rahatlıkla görür. satan yer doğubank'ın yan tarafında küçük bir dükkan ama adını hatırlayamadım.
-her iki makinede garantili satılmakda -ama fiyatları AYDINLAR - YALÇINLAR gibi yerlerden çok daha uygun (kredi kartına %6 fazile taksitde yapıyorlar)
ARKADAŞLAR SİZLERE TAVSİYEM ŞU OLACAK.
YALÇINLAR - AYDINLAR - ERKAYALAR - VB. GİBİ FİRMALARIN MALLARINI ALMAYIN.BAŞKALARINA ALDIRMAYIN.TAVSİYE ETMEYİN SİTELERİNE BİLE GİRMEYİN.
ŞUNU BİLİNKİ BİZ FOTOGRAF TUTKUNLARI OLARAK İYİ BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİKCE BU İNSANLAR HERZAMAN ÖNÜMÜZE ENGELLER ÇIKARIYORLAR.
BU FİYATLARIN BU KADAR PAHALI OLMASININ SEBEBİ BU VE BUNUN GİBİ FİRMALARDIR.
DAHA 2 GÜN ÖNCE YALÇINLARDAN BİR ÜRÜN ALMAK İSTEDİM 60 YTL ( 60 MİLYON FİYAT ÇEKTİ ) NEDEN BİLİYORMUSUNUZ ,UMRUNDA DEĞİL ZENGİN VE ÜNLÜ FİRMA YA ONDAN .AMA NE OLUYOR BU FİYATLARI GÖREN DİĞER FİRMALARDA ONLARA YAKIN FİYATLARDA MAL SATMAYA BAŞIYORLAR VE SONUÇ BİZLERİN BU ÜRÜNLERDEN MAHRUM KALMASINA SEBEP OLUYOR. BEN O ÜRÜNÜNÜN AYNISINI 35 YTL 'YE (35 MİLYONA ALDIM) EĞER TÜRK İNSANININ BU KADAR ÇOK KAR ETME İSTEĞİ OLMASA BENCE İNANIN TÜRKİYE TEKNOLOJİ ÜLKESİ OLUR.
ÇOK SAYGILAR KUSURA BAKMAYIN BÜYÜK YAZMAK YASAKTI AMA SİNİRLENİYOR İŞTE İNSAN NE YAPALIM ...... )))
ati arkadaşa katılıyorum. mümkün olduğunca sirkecideki normal esnaftan alışveriş yapın veya abd'den ürün getirtin.
erkayalar-yalçınlar gibi büyük şirketlere para yedirmeyin.
arkadaşlar size katılıyorum, sirkecilerde yanyana iki dükkandan biri(aydınlar) bi makinaya 270 euro derken diğerinden aynı makinayı 230 euroya bulabiliyorsunuz.Büyük firmalar ipin ucunu kaçırmaya başladılar, her sektörde bu çılgınlık almış başını gidiyor, forumun konsepti buna uygun mu bilmiyorum ama biz tüketiciler birbirimize destek olmalıyız, ucuz yerleri paylaşalım fahiş fiyatlı yerler hakkında birbirimizi uyaralım.
ben bunları aylar önce söylüyodum. keskin dille söylediğim için anlaşılmıyordu. çünkü ben bu konuda daha duyarlıyım.millet kazık yiyo dükkanlardan biz makinayı satarken aslan kesiliyor.bana tr de panasonic fz 20 ye 1 gb kart dahil 1500 ytl son fiyat cektiler. ben bunları toplam 575 dolara mal ettim siz düşünün hemde fazla kasmadan ......750 ytl ye sattım makinayıinsanlar dahada düşürmeye calışıyo 10 günlük makinayı.
türkiyenin kuralları
1- garantisi var ama (yaptırana kadar deli ederler insanı ben şahidim bu konuda garanti kapsamında değil sözcükleri falan..)
2-kredi kartına bol taksit (sanki sen ödemiyosunda baskası ödüyo izlenimi).
burada erkayalar hakkında bişey söylemek isterdim ama uygun olmayacagı kanısındayım anlayan anlar neyse..
#halil75' tarafından 20.03.2005 13:31:34 tarihinde düzenlendi.
Merhaba,
Arkadaşlar ben Moskova 'dayım. Burada fotoğraf makineleri ucuz. Bir arkadaşım buradan çok sayıda fotoğraf makinesi, telefon ve pda sattı Türkiye 'ye. Fiyatlar çok ucuz oluyor. Mail adresi [email protected]
canon a85 200 canon a95 250 dolara yurtdısında 15 gün beklerseniz size getirtirim . ya izmirli arkadaslar ne kadar bol paranız var sizin öle ya özdilekten makina alıyosunuz hemde cok basit aletler benden söylemesi ...........ben internetden makinamı sattım fz 20 s panasonic +1 gb kart750 ytl 1 haftalık makina kutusunda siz o paraya canon a85 a 95 alıyosunuz inanamıyorum bugün beni arayan biri makinamı istedi. sattım dedim o da almış arkadsına alıcakmış tekrar 1300 ytl ye almış .kart yok hemde fz 20 k arasında 40- 50 dolar fark var s modeli benmki pahalı siz düşünün......... diğer üst model makinaları görünce yada kullanınca cok pişman olacaksınız verdiğiniz o fiyatlara ben hissettiğimi söleyimde kim ne derse desin bana ..................
arkadaşlar şunu biliyomuydunuz yalçınlar bildiğiniz gibi şu anda bi marka ancak bu markanın doğuşu aynen şöyle olmuş bunlar ilk başta sirkecide minnacık dükkanları olan ve İstanbulda filmleri en ucuza tab eden esnafmış (o zamanlar makina telefon filan satmıyolarmış) sonra bunlar böyle öyle İstanbulun her yerine mağaza açmışlar, makina satmaya filan başlamışlar ve fiyatlara yüklenmeye başlamışlar bakın nerden nereye.
millet 3 ay dişini sıkıp para biriktiremiyo kredi kartına taksitle alıyo ödediği paranın bi de faizini ödüyo diyelim 1 milyara alet alıyo faizi falan 1,5 milyara dandik makina sahibi oluyo insanlar .sonrada yok pahasına veriyolar yada ucuyolar sıfır fiayatının fazlasına ilan veriyolar komik komik durumlar (ama ben aldıgımda böyleydi taksitle almıştım falan .......)
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Usb'ye Müzik Kopyalama Araba İçin Flash Bellek Yapma
13 Eki. 2024, 15:47 prodersler
039613 Eki. 2024, 15:48
prodersler -
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0131127 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
-
Psd Erkekler İçin Takım Elbise Kostüm 2
21 Oca. 2016, 17:48 byalicoban88
41579006 Oca. 2024, 09:06
afnzh -
Ürün Çekimi İçin Beyaz Fon Perde Yerine Sotr Beyaz Güneşlik
28 Eyl. 2023, 22:43 bombom95
098828 Eyl. 2023, 22:44
bombom95 -
Sanatçı Yapay Zeka, Gelecek İçin Ne Demek?
29 Ara. 2022, 10:01 miratcenk
0125929 Ara. 2022, 10:02
miratcenk -
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0293925 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -